Rózsa Gyuri a harminccal fiatalabb Erdőhegyi Brigittával jár

2006.09.18. 09:06
A hatvan felé járó Rózsa Gyuri a harminc felé járó Erdőhegyi Brigittával randizgat: beszélgetnek és nevetgélnek, de nem jósolgatnak.

Rózsa György befiatalított: az 58 éves műsorvezető jelenleg a 29 éves Erdőhegyi Brigittával randizgat. Az énekesnő és a műsorvezető a Blikk értesülései szerint két hónappal ezelőtt ismerkedett meg, és azóta rendszeresen találkoznak. Legutóbb Rába Tímea hétvégi esküvőjén látták őket kéz a kézben.

Nem felfújt cicababa

Erdőhegyi Brigitta a Frizbi című rádiós műsorban Hajdú Péternek elárulta, hogy gyakran találkozgatnak és élvezik egymás társaságát. Ezt György műsorvezető is megerősítette, a Blikknek ugyanis arról beszélt, hogy rengeteget beszélgetnek és nevetgélnek: hetente kétszer-háromszor.

Klikk!
Ugyanakkor azt nem tudta egyértelműen megmondani, hogy mi lesz ebből az egészből, mivel úgy gondolja, az efféle dolgok két emberen múlnak. Mindenesetre gyakran jár Brigitta énekesnő koncertjeire, mivel úgy tartja, választottja csodálatosan énekel, és még azt is gondolja, hogy Brigitta egyáltalán nem egy felfújt cicababa, hanem egy nagyon kellemes ember.

György vidám fickó, briliáns humorral

György 23 éves lányának, Csillának is mesélt vonzalmáról, de lánya nem fűzött hozzá semmilyen kommentárt, mint ahogy állítólag György sem szokta lányának megmondani, kivel randizgasson. Brigitta énekesnő a Blikk érdeklődésére úgy fogalmazott, hogy nagyon boldog és nem szeretné, ha kapcsolatuk bármi okból megromlana.

Brigitta egyébként úgy jellemezte Györgyöt, hogy vidám fickó, briliáns humorral megáldott úriember és jó fazon, aki könnyeden áll az élethez, attól azonban tartózkodott, hogy kapcsolatukat illetően jósolgatásba kezdjen.