Rózsa György törött vállal lóversenyezett

dns
2007.01.04. 08:03
Rózsa Györgyöt szexis csajjal és törött vállal látta egy olvasónk az Ügetőn. A műsorvezető elmondta, a lovas sportnak a balesethez nincs köze, pedig szerinte elegáns lett volna, ha azért törik el a válla, mert leesett a lóról.

Egy olvasónk a hazai lovassportok híve, a Velvet Feljelentőbe írt bejegyzése alapján legalábbis részt vett a hagyományos Ügetőszilveszteren a Kincsem Parkban, ahonnan újévi pihenése után Rózsa Györgyről írt egy rövid bejegyzést.

A hír igaz

„Rózsa György felkötött karral és egy dögös tévériporter csajjal jelent meg a szilveszteri lóversenyen. Az biztos, hogy nem az az énekesnő volt, valami Brigitta (Erdőhegyi –szerk.), hanem az MTV-ből egy szexis csaj, csak nem jut eszembe a neve. A Rózsa Gyuri nyert is, nagyon vidám volt”

Klikk!

A negyvenéves televíziós pályáját ünneplő műsorvezetőt megkerestük a bejegyzés nyomán, mert sem a sérülése, sem a lovas kultúra iránti lelkesedése nem volt eddig közismert.

„Szeretem, és tisztelem a lovakat” – mondta Rózsa György, akit elsőként arról kérdeztünk, részt vett-e a rendezvényen. „Amióta Vajtó Lajos a kinevezett új ügyvezető igazgató, (Ungár Anikó volt élettársaként is ismert – szerk.) azóta még szívesebben járok. Az idei versenyen találkoztam Farkasházy Tivadarral, Nyilasi Tibivel, és nagyon jól éreztük magunkat. Tehát a hír igaz, ott töltöttem a szilvesztert” – tette hozzá a műsorvezető, de az állítólagos nyereményére nem tért ki.

Fogathajtásért báránybőr

„Szeretem a lóversenyeket. Néhány évvel ezelőtt Palotáson tartottak egy fogathajtó versenyt médiaszemélyiségek részvételével, ahol a második helyet sikerült megszereznem - nekem, a városi fiúnak. A falusiak pedig alulmaradtak” – mesélte derűsen Rózsa György, akinek utólag gratuláltunk a diadalához. „Kaptam egy szép báránybőrt” – tette még hozzá. „Úgy gondolom, a hazai lovassportok egyre jobbak, amióta művészek, közéleti szereplők is részt vesznek ezeken a rendezvényeken, akik ráirányítják a figyelmet erre a területre.”

A Feljelentőben olvasott állítások közül ezt követően a felkötött kezéről kérdeztük a műsorvezetőt. „Sajnos az a hír is igaz, eltört ugyanis a vállam. Isten egyik kezével ad, a másikkal elvesz. Abban az időben, amikor a Magyar Televízió egy szép műsort sugározott a pályafutásom negyvenedik évfordulója alkalmából, egy baráti társasággal bowlingozni indultam. Egy szerencsétlen lépés következtében meglöktek, és egy asztalra estem. Az orvosom szerint négy-öt hétig fel lesz kötve még a karom” – mondta Rózsa György, aki megkeresésünkkor is éppen a kezelésről tartott hazafelé. "Annyit még hozzátennék, most elégedett vagyok a televízióval. Az elnök úr úriember volt a rólam szóló műsor kapcsán"- mondta, majd a balesetre tért vissza.

Pedig elegáns lett volna

„A napokban a Vígszínházban is részt vettem egy rendezvényen, a fekete alkalmi öltözethez fehér kötéssel. Eszenyi Enci kérdezte, hogy leestem-e a lóról.’Sajnos nem dicsekedhetek el azzal, hogy leestem a lóról és eltört a vállam, pedig az elegáns lett volna” – elevenítette fel nevetgélve a párbeszédet a műsorvezető, mielőtt a bulvárérdeklődésre leginkább számot tartó témára, a szóban forgó, szexis csajnak nevezet televíziós újságíróra tértünk volna rá.

„Az olvasó azt látta, hogy kettesben voltunk egy hölggyel a szilveszteri lóversenyen? Nem, egy nagyobb társasággal töltöttük a délutánt, nyolcan-tízen lehettünk” – helyesbített. „Nem érdemes ebből bulvárhírt kreálni, azt hiszem, én egyébként sem vagyok a bulvársajtó nagy kedvence pont amiatt, mert nem szeretek a magánéletemről beszélni” – mondta Rózsa György, aki a már említett Erdőhegyi Brigittáról azonban beszélt korábban.

„Azt szoktam mondani, hogy a magánélet magánügy, vagy fogalmazhatunk úgy is: titok”- mondta a műsorvezető, és a „dögös riporter csaj” kolléganőjének nevét sem árulta el.