horoszkóp

Lilu mégis szeret korán kelni

2006.11.09. 09:37
Összeesküvés elméletek az RTL Klubnál. Műsorvezetők jönnek-mennek, Lilu a csatorna szerint bizonyított a Domino Day-jel és a Rettegés Fokával. Kelhet megint hajnalban boldogan.

Nem is olyan régen történt, hogy a Danubius rádió reggeli műsorvezetője elhagyta kenyéradó gazdáját, többek között állítólag azért, mert nem szeretett olyan korán kelni. Nos a mellékelt ábra azt mutatja, hogy Lilu vagy Budafokon lakik, vagy időközben rájött, imádja fél ötkor az óra csörgését, mert mégis hajnalos lesz, igaz nem rádióban, hanem képernyőn.

Amúgy is tévés arc

Lilu a Blikknek azt nyilatkozta: ő amúgy is tévés arc, nem rádiós, bár nem tudjuk ennek mi köze a korán keléshez. A műsorvezetővel a napilap elmondása szerint madarat lehet fogatni és nem csak azért, mert mostantól hajnalonként ő kérdezheti három és fél másodpercben az RTL Klub hajnalra kirendelt vendégeit, hanem azért is, mert nem más lesz ebben partnere, mint az isteni Buci.

A rövidhajú Stohl András szintén nagyon boldog, bár ő diplomatikusan, mivel, mint elmondta, szerette a Bakos Mónit, aki eddig ült mellette a Reggeliben, hiszen jókat párnacsatáztak.

Pontosan persze nem tudni, miért hagyja el Bakos Móni alig két hónap után a Reggelit. Fazekas László a Blikknek azt mondja, technikailag kivitelezhetetlen volt megtartani Mónit, így inkább elengedték. A műsorvezető természetesen kicsit szomorú, de azért nem annyira.

Káosz a Klubban

A legboldogabb minden kétséget kizáróan tehát Lilu, aki újra kelhet korán, de mi az neki, mikor Stohllal lehet, akivel már a Való Világot is együtt vezették. Ki ne emlékezne a villa előtt kockára fagyott műsorvezetőnőre, aki megkönnyebbülten adta át a szót a stúdióban lelkeskedő Stohlnak? Hát ilyesmi vár a Reggeli nézőire is, most éppen Liluval, ki tudja meddig, hiszen az RTL Klub mostanában kicsit határozatlannak tűnik a műsorvezetők válogatásánál.

A Reggeli műsorvezetőit fél éven belül harmadjára cserélik le, Kapócs Zsóka is egy héttel a Szombat Esti Láz kezdése előtt döntött(?) a színpad mellett. A sors iróniája, hogy míg Lilut a Danubiusnál Ábel Anita Szomszédok Julcsira és Zsókára cserélték, Lilu meg megkésve bár, de Ábel Anita székébe került. Biztos Ábel meg inkább rádiós arc. No de akkor lesz a bábu Stohl mellett a Szombat esti Lázban? Ördög Nóra?