horoszkóp

Rúzsa Magdi pihenésre vágyik

sze
2006.12.28. 08:23
Karácsony után elutazik a Megasztár 3. győztese, aztán koncertezni indul új lemezével, ami három hét alatt platinalemez lett. Egyedül utazik, és nem mondja meg hol pihen.

"Teljesen az én világom a lemez" - mondta a Megasztár harmadik szériájának győztese. Az Ördögi Angyal című album november végén jelent meg, azóta platinalemez is lett. Rúzsa Magdi az utóbbi időben sokat dolgozott, a karácsonyt viszont pihenéssel töltötte.

Klikk!

Jövőre indul a koncertkörút

"Általában pozitívak a visszajelzések, persze lehet, hogy van, akinek nem jön be, de igyekeztünk olyan lemezt csinálni, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt. Ezért a gyorsabb, rockosabb számok együtt szerepelnek a lassabb, líraibb dalokkal" - mondta Rúzsa Magdi első szólóalbumáról, amin Presser Gábor és Jamie Winchester szerzeményei is megtalálhatók, Novák Péter pedig szövegíróként tevékenykedett. A koncertkörút jövőre indul, addig azonban Rúzsa igyekszik feltöltődni, előbb Kishegyesen a családjával, aztán egy külföldi úton, egyedül.

Karácsony Kishegyesen

"Megyek haza, már nagyon-nagyon várom" - mesélt karácsonyi terveiről Magdi, aki azt mondta, rengeteget dolgozott, így úgy érzi, megérdemel egy kis pihenést. Kishegyesen bevallása szerint rengeteget "lóg majd a barátnőivel" de persze családját sem hanyagolja el. Az ünnepek hagyományos családi vendégeskedéssel telnek: "anyukámmal rengeteget szoktam ilyenkor beszélgetni" - árulta el a vajdasági énekesnő.

Nézze meg képeinket!

Egyedül utazik, nem tudni hova

A családi karácsony után Rúzsa Magdi egyhetes külföldi útra indul. Az énekesnő egyedül utazik el, úgy érzi, ráfér az egyedüllét: "Egy nagyon szép helyre utazom, jót fog tenni a helyi kultúrával való ismerkedés" - mondta Rúzsa Magdi, azt azonban nem árulta el, pontosan melyik kultúrával akar megismerkedni.