horoszkóp

Rúzsa Magdi gazdag lett és elege van

2006.06.24. 08:59
Rúzsa Magdit mindenhová követik az újságírók és a fotósok, hogy végre megtudják, ki az a titokzatos Benji. Mindeközben az énekesnő az egyik bulvárlap szerint huszonöt milliót szedett össze.

A Színes Bulvár Lap újságírói kiszámolták, hogy Rúzsa Magdi 5 millió forintot keresett az elmúlt egy hónapban, és mióta jelentkezett a Megasztárba, 25 millióval lett vastagabb. Hogy ez valóban így van-e, azért nem kezeskedünk.

Dől a lé

Klikk a képre!

Az újságíróknak csak annyi információjuk van, hogy az énekesnő egy 20 perces fellépésért általában 150 ezer forintot kér, ebből számolták ki, hogy ha hetente 5 fellépést vállal, akkor az már egy hónap alatt minimum két millió forint.

Emellett a számítások szerint Magdi eddig több mint 3 millió forintos bevételt könyvelhet el a döntőben elhangzott dalokból összeállított nagylemezéből, mely egyébként máris platinalemez. Nyereménylakása és autója körülbelül 16 milliót ér, és ha még ez nem lenne elég, az énekesnővel több milliós reklámszerződést kötött nemrégiben egy cég, így az anyagi gyarapodása igencsak jelentős.

Ki van borulva

Galéria!

A köztudottan szegény, vajdasági családból származó Rúzsa Magdi eddig nem nyilatkozott arról, hogyan érte meg a hirtelen gyarapodást, sőt úgy tűnik, sokkal inkább foglalkozik lelki békéjével, legalábbis a Story szerint. Rúzsa Magdi ugyanis ki van borulva, mint annak idején Oláh Ibolya, mert nem hagyják békén, és mindenhová üldözik. Érdekes módon Rúzsát most éppen Oláh Ibolya készül szárnyai alá venni, mert fél, hogy a vidéki lány majd hirtelen elszáll, Magdi szerint azonban ettől nem kell tartani.

Ki az a Benji?

Éppen ezért most Britney Spears taktikáját követve arra kéri a lesifotósokat és újságírókat, hogy hagyják békén. Minden újságíró azt akarja tudni, kicsoda is valójában Rúzsa Magdi titkos szerelme, Benji, - aki nem kutya, hanem egy operatőr - akivel a legtöbb időt tölti, és aki, saját szavaival élve, az egyetlen ember, akit szeret. Kapcsolatuk egyelőre harmonikus, Benji a minap megtanította Magdit felváltani egyesből kettesbe, ami az énekesnőnek nagyon jól esett.

Rúzsa Magdi nagyon egyedül érzi magát Budapesten, anyukájával alig van ideje beszélni, és barátaival is megszakadt a kapcsolata, mert drága a telefon, így könnyen lehet, hogy Rúzsának mégsincs 25 millája. Egyedül Benjivel szeret lenni, de még nem akarnak kiállni a nyilvánosság elé. Rúzsa Magdit eleinte óvták Benjitől, ám ő mégis beleszeretett, egyébként biztos forrásból származó információk alapján a Velvet is úgy tudja, hogy Benji jó fiú, és jó a humora.