Sári Évi és Kucsera újra együtt?

2008.05.17. 10:52
Egy hónap telt el azóta, amióta a Társulat műsorvezetője és a világbajnok kajakozó bejelentette szakításukat. A kapcsolatot nem egy harmadik személy, hanem az időhiány mérgezte meg. Úgy tűnik viszont, hogy nem tudnak meglenni egymás nélkül.

Egy hónapja adtunk hírt arról, hogy Sári Évi és Kucsera Gábor szakítottak, mert nem tudtak egymásnak elég időt szentelni. A világbajnok kajakos ugyanis az olimpiára készül, Sári pedig hétvégenként műsort vezet. Egy szemfüles olvasónk viszont a napokban látta őket kettesben.

"Vasárnap reggel egy virágüzletben álltam sorba, amikor belépett egy igencsak nőies formájú, szép szőke lány és egy nagyon magas srác. Láthatóan egy pár voltak. A virágos elbeszélgetett velük edzésekről meg az olimpiáról, ezért figyeltem meg őket jobban. Ekkor jöttem rá, hogy kikről van szó. De hát legutóbb még azt olvastam róluk, hogy szakítottak! Kibékültek volna? Vagy az is csak egy álhír volt? Megjegyzem, jól néznek ki együtt." - írta halkanpisti a Feljelentő rovatunknak.

"Tényleg együtt voltunk" - nevetett zavartan a Társulat műsorvezetője a Velvet kérdésére válaszolva. "Nagyon jóban vagyunk, ha lehetőség van rá beszélünk, és találkozunk is" - fogalmazott óvatosan.

Az álompár között a gondok karácsonykor kezdődtek. Egyikőjük életébe sem lépett be egy harmadik, egyszerűen csak tele voltak mindketten feszültséggel, amit szerencsétlen módon egymásra zúdítottak. Eleinte csak apróságokon vesztek össze, később már minden együtt töltött percben egymás idegeire mentek. Bár Kucsera még külföldről is figyelemmel kísérte a lány tévés fellépéseit, Sári pedig igyekezett minél többször kimenni a sportoló versenyeire, ez kevésnek bizonyult. Tavaszra mindketten úgy gondolták, hogy nincs értelme folytatni.

A kérdésre, miszerint lát-e esélyt arra, hogy ők ketten újra egy pár legyenek, Sári csak annyit válaszolt: "Soha ne mondd, hogy soha! Nem lehet tudni, mit hoz a jövő".