Sári Évát fotózás közben majdnem leszarta a kígyó

2009.02.27. 10:01
A Társulat háziasszonya levetkőzött a Playboy márciusi száma kedvéért, de nem szeretne ebből rendszert csinálni. Reméli, hogy a pikáns fotósorozat révén többen is megismerkednek pályafutásával, és rájönnek, hogy ő több egy újabb vetkőzős lánynál.

A Playboy aktuális számában Sári Éva mutatja meg a bájait. A magazin márciusi címlaplánya a Velvetnek elmondta, amikor Radnai Péter főszerkesztő megkereste, nem volt biztos abban, hogy igent mond, és felsorolta a félelmeit. A főszerkesztőnek azonban sikerült eloszlatnia a kételyeit. „Mindenkinek fontos az emberek véleménye. Nem akartam, hogy úgy könyveljenek el, mint egy újabb vetkőzős lányt. Abban reménykedem, hogy a fotósorozat révén több emberhez eljut, hogy színházban is játszom, énekelek musicalekben. A Playboy miatt nagyon sok helyről hívnak, és mindig el is mondom, hogy mást is tudok, nem csak a cicimet mutogatni” – nyilatkozta a Társulat háziasszonya. „Nagyon sok olyan elődöm van, akikre én is felnézek. Másrészt egy nőnek egy ilyen sorozat erősíti az önbizalmát. Hatvanévesen például megmutathatja az unokáknak, hogy a nagymama ilyen volt fiatalon.”

Éva a paradicsomban

Az is a Playboy mellett szólt, hogy részben az ő ötlete alapján készültek a fotók. „Megkérdezték, hogy van-e valamilyen elképzelésem. Az egyik barátnőmmel régebben már elgondolkoztunk azon, hogy ha lenne egy ilyen fotózásom, akkor mit szeretnék. Lehet, hogy kicsit elcsépeltnek tűnhet egyesek számára, de én az Éva a paradicsomban témát választottam. Ezt persze minimalista stílusban valósítottuk meg, nem az oly sokak által használt idilli zöld környezetet használtuk fel. Vagyis a kellékek a következők voltak: egy rakás alma és egy szép nagy kígyó. Még soha az életemben nem fogtam kígyót a kezemben, így egy kicsit zsákbamacska volt, hogy hogyan fogok reagálni. Gondoltam, hogy nem félek majd tőle különösebben, de fura érzés volt. Nem is sejtettem, hogy ilyen erős. Ugyanis ez egy olyan kígyó volt, ami nem a mérgével, hanem a szorításával öl. Mivel ő nem olyan, mint egy kutya, amit lehet utasítani, hanem önálló akarattal rendelkező lény, aki néha azt csinálta, amit akart, így voltak kisebb fennakadások a fotózás során. Kicsit küzdöttem vele, de szerintem pont a kígyós képek lettek a legjobbak” – mesélte Sári Éva.

Incidens a kígyóval

Az alkalmi modell egy kicsit vicces és kicsit kínos történetet is megosztott velünk. „A fotózás során végig ott volt a kígyó tulajdonosa is, aki minden mozdulatát figyelte az állatnak, nehogy valami probléma legyen. Egyszer csak szólt, hogy ő most elvenné a kígyót, mert olyan furán izeg-mozog. Egy másodpercen múlt, hogy a kígyó nem rám ürített. Így sem volt kellemes, ilyen szagot én még soha nem éreztem. Egy félórára le kellett állnunk, amíg kiszellőztettek, és eltakarították a kígyó végtermékét. Egyébként nagyon jól viselete a megpróbáltatásokat.” Sári Éva elmondta, maga a fotózás kisebb incidensek ellenére fél tizenkettőkor kezdődött és este hét után már véget is ért.

Természetesen a felkészülés jóval hosszabb ideig tartott.„Mindig elégedetlen vagyok az alakommal, így próbálok mindent megtenni azért, hogy a legjobb formámat nyújtsam. Néha több, néha kevesebb sikerrel, de mindig odafigyelek arra, hogy mit eszem, és nagyon sokat járok edzeni. Amikor megtudtam, hogy lesz a fotózás, még inkább ügyeltem az étrendemre, kerültem a zsíros, hízlaló ételeket, az édességek fogyasztását is megpróbáltam visszafogni, és még többet edzettem. Emellett jártam egy masszázskúrára is, amit a TV2 Két testőr című műsorában be is mutattak rajtam. Ez a méregtelenítő és anyagcserét gyorsító kezelés részben fogyaszt, részben feszesíti a bőrt és eltűnteti a narancsbőrt.”.

Egyelőre nem vetkőzik

A döntéséről a családtagoknak és a barátoknak más volt a véleménye. „A világon kevés olyan édesanya van, aki örül annak, ha a lánya levetkőzik. Az én édesanyám mindig is úgy állt hozzá a dolgaimhoz, hogy felnőtt vagyok, és el tudom dönteni, hogy mit akarok. Természetesen elmondja mindig a véleményét, akár negatív, akár pozitív. Ennek a döntésemnek nem kifejezetten örült, de elfogadta. Anyukám mellett még minden olyan embert megkérdeztem a környezetemben, akinek adok a véleményére. Kilencvenkilenc százalékban azt mondták, hogy vállaljam el, most vagyok fiatal. Nem gondolom, hogy ebből bármi hátrányom származna,sőt! Utoljára három évvel ezelőtt szerepeltem a CKM-ben, és nem tervezem, hogy ebből rendszert csinálok, hiszen akkor már nem is lenne érdekes. Annak ellenére, hogy már többször szerepeltem férfimagazinban, nem szeretném, ha az lenne jellemző rám, hogy évente kétszer levetkőzöm. Persze jó visszanézni ezeket a fotókat, de nem hiszem, hogy a közeljövőben igent mondanék egy hasonló felkérésre.”.

Fő a bizalom

Bár Sári Éva saját bevallása szerint nem szívesen tárulkozik ki ilyen módon, nagyon sokat segített, hogy ismerte a stábot. „Nyilvánvalóan nem vetkőznék le anyaszült meztelenre idegen emberek előtt, de szerencsére az egész stábot ismertem. Nánási Pállal is dolgoztam már együtt. A stylisttal, a fodrásszal, a sminkessel is nagyon jó a kapcsolatom. Van, akivel közeli barátok vagyunk. Szászszázalékig megbízom Paliban, tudtam, hogy nagyon jó képeket fog készíteni rólam. Így ugyan le mertem vetkőzni, de így is nagyon izgultam, a fotózást megelőző éjszakán például csak egy órát aludtam” – nyilatkozta lapunknak Sári Éva. Mivel legutóbb a Noé Állatotthonban találkoztunk vele, amikor több celebtársával együtt takarmányt adományozott, megkérdeztük, hogy követné-e a PETÁ-nak levetkőző hollywoodi sztárok példáját. „Volt már olyan, hogy színdarabban többet kellett volna mutatni, mint amennyit én szerettem volna. Azt gondolom, hogy Magyarországon ez nem elfogadott, az emberek még egy kicsit prűdek. Pedig ez nem is egy öncélú dolog lett volna, hanem dramaturgiailag beleillett volna az előadásba. Más, hogy ha egy világsztár csinál ilyet, és más, ha Sári Évi vállal el egy ilyen feladatot, nem ugyanabban az elbírálásban részesülnénk” – érkezett a válasz.