horoszkóp

Sarka Kata beleszaladt az uborkaszezonba

dr
2007.08.23. 10:18
Hajdú Péter exkedvese nem csalta meg az ATV-s macsót, sőt, inkább csak azt érzi, hogy mindez azért lett így beharangozva, hogy ezzel is promótálják a műsorvezetőt. Sosem kapott kocsit a rektorától, és a támadások szerinte azért érik, mert vannak haragosai. És, hogy miért utálják Sarka Katát? Mert ő odaköltözhetett Hajdúhoz.

Hajdú Péter exkedvesét azzal vádolta, hogy megcsalta és ezért szakítottak is. A történet ennél árnyaltabb és talán érdekesebb Sarka Kata, a csalfának kikiálltott menyasszony szerint. A műsorvezető, miután megismerte a Miss Universe Hungary második helyezettjét, szerelemre lobbant. Hatalmas elánnal telekürtölte a sajtót, hogy most ő bizony megállapodik, kisvártatva kitette a lány szűrét, az indok pedig egyszerűen az volt, hogy a hölgy még igazából fiatal az ő elképzeléseihez.

De nem szomorkodott sokáig az ATV-s macsó, és békülős üzenetekkel visszaédesgette magához a lányt, aki boldogan repült karjaiba. Ezt követte a média által is bemutatott valóságshow-szerű összeköltözés, ahol a Hajdú-Sarka páros még a szekrények polcaiba is betekintést engedett. A szerelem akkora volt, hogy el is tervezték, tényleg elutaznak. A nyaralást azzal fejelte meg Hajdú, hogy megkérte kedvese kezét, aki igent mondott.

A rosszindulatú nők tömegesen támadnak

Mindezek után mégis szakítottak, de most már egy árva fogkefe sem maradt a műsorvezetőnél. A Velvet egyik jóindulatú feljelentője a következő információkkal gazdagította mindennapjainkat. "Nem tudom, mennyire hasznosak az információk, de mivel Hajdú Péter volt barátnőjével egy iskolába járok, sok információm van róla. Sok pletyka kering Sarka Katáról, de amit ő is megerősített, az a következő: kocsit kapott az iskola rektorától, (aki mellesleg Magyarország 17. leggazdagabb embere) és nem a két szép szeméért."

"A szépségkirálynő választás előtti hétvégen a zsűritagokkal bulizott, így biztosítva magának a dobogót. Az az egy nem világos, hogyha valóban szakítottak Hajdúval, miért van kint mindkettőnek az iwiwen, hogy kapcsolatban vannak? Igaz, Hajdú már letörölte exbarátnője képeit, de Katának még mindig fent vannak Péter képei, ráadásul úgy, hogy mindennap bejelentkeznek rá" - a kisasszony fantázianevű olvasó soraival szembesítettük a modellt, és megkértük, kommentálja a leírtakat.

Klikk!

"Van egy sejtésem, hogy ki lehetett, aki ilyeneket állít rólam, de nem kaptam autót. Van egy rosszakaróm." Mi sem gondoltuk komolyan, hogy egy rektor ingyen autót osztogat más kedvesének, de legalább azzal az információval gazdagodtunk, hogy a szépségeknek is vannak ellenségeik, és hogy Hajdú Péterre is többen fenik a fogukat. A második vádra pedig csak annyit reagált Sarka, hogy "azon a hétvégén az akkori párommal, Hajdú Péterrel együtt pihentünk Hajdúszoboszlón."

A közösségi oldalak nagyszerű előnye, hogy a viszonyrendszereket bárki feltérképezheti, és ha úgy érzi igazságosnak, még számon is kérheti azt. Sarka Kata csak annyit jegyzett meg, úgy tudja, "Péter is kapcsolatban van." Majd hozzátette, hogy már régen törölte a közös fotóikat az oldalról, de a kapcsolat státuszán nincs mit változtatnia, hiszen éppen abban él új kedvesével.

Miért ne szakítsunk nyáron

A modell egyáltalán nem volt könnyű helyzetben, mikor meghozta a döntést, amivel Hajdútól függetleníti magát. "A szakítás is rossz volt és emellett voltak ehhez hasonló atrocitások is, amik most tömegesen értek. Nem értem, hogy honnan indult. Ez csak egy szakítás, ami mindenkivel előfordul." Mikor a miérteket kutattuk, Sarka Katából kitört a közlési vágy. "Uborkaszezon van, gondolom Péternek is kell promóció a műsorához. Mi nyilvánosság előtt éltünk, így gondolom, most igénylik az emberek, hogy tudják, mi a helyzet velünk."

Az állandó sajtójelenlét egy húszas éveiben járó lányt nemcsak megterhel, de Sarka elmondása szerint nézeteltéréseket is generál. "Ez állandó vitatéma volt Péter és köztem. Azt mondta, hogy sajnos neki ez az élete, és ha tényleg szeretem, akkor ezt el kell fogadnom. Péter fontos volt nekem annyira, hogy ezt felvállaljam, csak nem gondoltam, hogy ez lesz belőle."

Mikor a jövőbeli partner paraméterei után érdeklődtünk, kategorikus válasszal találkoztunk. "Mindenféleképpen az első szempontok között van az, hogy olyan párom legyen, aki nem él a nyilvánosság előtt. Még most sem szálltak le rólam, még van egy hely, ahova elmegyek erről beszélni, és utána többet nem fogok. Úgy gondolom, hogy Pétertől jött ez a következtetés, hogy megcsaltam, pedig már nagyon régóta ismertem a mostani páromat. Mikor először négy-öt hónapja szakítottunk, akkor már érezhető volt, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak ezzel a fiúval. Annak, hogy szakítottunk, az volt az egyik kiváltó oka, hogy ez a fiú megmozgatta a fantáziámat. Nem csaltam meg és csak azóta vagyok együtt ezzel a fiúval, mióta Péterrel szakítottam."

Hajdú Péter családalapítási terve Sarka  Katát nemcsak megrémisztette, de a gyorsaságával is meggyűlt a baja. "Később döbbentem csak rá, hogy én még ezt nem akarom."