Sebestyén Balázs nem akart báb lenni

2006.09.06. 08:00
Sebestyén Balázs nem tud bábként működni, ezért otthagyta a Danubius rádió reggel műsorát. Az RTL Balázs-show-jából ismert műsorvezető sajnálja, hogy így alakult, de nem bánja.

Az április óta a Danubius Reggeli Triós című műsor egyik vezetőjeként dolgozó Sebestyén Balázs a Velvetnek azt nyilatkozta, fájó szívvel, de el kellett jönnie a rádiótól. "Nem kaptam meg azt a mozgásteret, amit szerettem volna. Szerettem volna beleszólni abba, hogy hogyan nézzen ki a műsor, szerettem volna belenyúlni a hangvételébe, és sajnos ebben nem értettünk egyet a vezetőkkel"- kezdte a csalódottságát egyáltalán nem leplező tévés.

Nem zsoltárok szóltak volna

Merészebb, tőlem megszokott stílusban vezettem volna szívem szerint a műsort. Április óta kialakult bennem egy koncepció, amibe szerettem volna belevinni a saját korábbi rádiós tapasztalataimat is. Nem akarok belemenni semmilyen sárdobálásba, ezért nem is akarok túlságosan a részletekbe menni, a lényeg, hogy azért nem voltak teljesen elvadultak, totálisan eltévelyedetek az elképzeléseim. Nem ökumenikus műsorokat szerettem volna sugározni reggeltől hajnalig, csupán csak egy kicsit átformálni a dolgokat. De harag nincs bennem. Sok szerencsét kívánok a Danubius rádiónak - mondta, majd hozzátette, hogy ő alapvetően sem az a típus, aki képes bábként viselkedni.

Klikk!

Csalódott, de nem bánt meg semmit

Sebestyén Balázs emellett kitért arra is, hogy nem bánja a lépést, de: "Abszolút csalódott vagyok, mert nem így képzeltem a dolgokat. Nagyon szeretek rádiózni, és az egész rádiózás nagyon fontos nekem. Nyilván nem fogok a jövőben egy ekkora csatornánál dolgozni, inkább egy kisebb rádióban, de mindenképpen szeretnék továbbra is aktív maradni a műfajban."

Liluval kölcsönös a szimpátia

Műsorvezető társa, Lilu a Velvetnek legutóbb azt nyilatkozta, Balázzsal különösen szeret dolgozni, ezért is várja, hogy vége legyen a nyári szünetnek. "Igen a Liluval nagyon szeretek együtt rádiózni, úgyhogy ezt a részét meg különösebb sajnálni fogom" - erősitette meg a kölcsönös szakmai szimpátiát Balázs.