horoszkóp

Soma szerint most jött el a nők ideje

dr
2007.11.09. 09:48
Amíg férfi olvasóink azon vitáznak, hogy milyen kövérek és igénytelenek a magyar csajok, addig Soma bátran kimondja, hogy a miénk a világ. A spirituális felébredés korszakában a nők a dominánsak, mert sokkal nyitottabb lények, mint az urak. Az anyag mocskán keresztül fejlődési lehetőséget biztosító nők, ma már nem áldozzák fel magukat.

A sokat emlegetett spirituális világ kapuja előtt állva Somához fordultunk segítségért, hogy merre is induljunk. A beszélgetés után azt a konklúziót vontuk le, hogy csak az járhat rosszul, akinek amúgy is meg kell szívnia. „Nem kerülhető ki, hogy kóklerekkel is találkozzon az, aki alacsony rezgésszámon van, mert azon keresztül is fejlődhet és tanulhat. Jobb lenne, ha az ember gyorsabban fejlődhetne, kihagyhatná a szükséges köröket. De sajnos pont az a lényege most, hogy individuális, spirituális felébredés van: tehát muszáj, hogy hallgassunk a belső hangra, az intuíciónkra, mert ha nem kezdünk el vele kapcsolatot teremteni, akkor mindig gyerekemberek maradunk és kívülről fogjuk várni, hogy egy eszme, egy felsőbb erő vagy egy intézmény megmondja, hogy mi a pálya. Pont az a lényege ennek a kornak, hogy ne mindig mondják meg nekünk, hogy hova tovább. Én kifejlesztettem magamban azt az éberséget, hogy bevonzzam és megtaláljam, ami nekem kell."

Soma felhívta a figyelmünket arra, hogy egy már lejáratott szókapcsolat, azaz a "belső hang" tényleg fontos és érdemes is fülelni, mert a legtisztább válaszokat mi magunk szüljük meg a saját kérdéseinkre. „A belső hang sosem ver át. Nincs olyan, hogy az elsőre feljött intuíció, a kis hang, amit nagyon fontos megkülönböztetni más hangoktól, indulattal teli legyen. A valódi, tiszta belső hangot az különbözteti meg az összes többitől, hogy nincs motivációja, egyszerűen kibukkan és végtelen egyszerű önvalóját adja. Amikor meg parahangok jönnek, akkor a mögött félelem és szorongás vagy irigység van. Ez a világ már nem fog működni az önvizsgálat nélkül"- tette hozzá sokat sejtetően Mamagésa.

Klikk!

Progresszívebb, dinamikusabb, pozitívabb fejlődés

Észrevettük, hogy azok, akik az ezoterikában, a spiritualitásban vagy más egyéb szakágakban jártasak, túlnyomó részben nők. Ennek az okát próbáltuk közösen megfejteni a művésznővel, aki ennek keretében ismét kiállt a női nem mellett. „Egyértelmű, hogy eljött a nők ideje, pontosabban a nők tudatosságának az ideje. Negyvenéves korod körül jössz rá, hogy az utolsó adag komolyabb forrásenergiádat fogyasztod: vagy ebben maradsz, vagy még tudsz váltani. A nők váltanak is: másoddiplomába kezdenek, könyvet írnak, feng shui szakkörre járnak, beiratkoznak hastáncra, jönnek-mennek, pörögnek, cselekszenek, önismereti körökbe járnak. Eközben a férfiak a tévét nézik sörrel a kezükben,és bezárulnak."

Mikor a férfiak bevonásának esélyeit latolgattuk ebbe az új világba, akkor vált világossá az első lépés azaz, hogy módszert kell váltani, mert mi nők nem kezelhetjük úgy a férfiak, ahogy azt velünk tették annakidején. „A követelőző, szemrehányó, elváró a nőkben még van egy adag bosszú, mert elegük lett. Azt tanították a keresztény kultúrában, hogy a nőben nem lakik lélek, kivéve mi anyánkat, Szűz Máriát. A nő nem való másra, mint hogy az anyag mocskán keresztül fejlődési lehetőséget biztosítsa a férfinek. Pár generációval ezelőtt hihetetlen sötétség volt és elnyomás."

"Jött az ezredforduló és Xénák,G.I.Gane-ek rúgták le a férfiak tökét. Amíg nem állnak vissza bennünk a megértés és az elfogadás energiái, addig nem fogunk tudni együttműködni a férfiakkal, de addig mi sem leszünk valódi nők. Pontosan annyira nincsenek most férfiak, mint amennyire nincsenek most valódi nők. Ebben a pillanatban a nők tudatosságán múlik a legtöbb minden, nem a férfiakén. Nekünk kell bölcsebbnek, tudatosabbnak, okosabbnak, megértőbbnek lenni. Tények bizonyítják: ahol megjelennek a nők a vezetésben sokkal progresszívebb, dinamikusabb, pozitívabb a fejlődés. Jöjjenek az igazi nők!."