horoszkóp

Stohl papír nélkül is szerelmes

2006.04.09. 14:30
A színész már egy ideje eltűnt a bulvárlapokból, meztelenül játszik egy darabban, de nemsokára visszatér a tévéképernyőre, és akkor minden megint a régi lesz. Ettől függetlenül nagyon boldog táncosnő barátnőjével, akivel összeszokott párost alkotnak. Táncban is.

Az RTL műsorvezetője két éve esett túl egy kínos váláson, amikor felesége és két gyereke mellett hirtelen összejött az általa vezetett Survivor című túlélőshow egyik játékosával, Molnár Tündével. Viszonyuk kipattanása után házassága felborult, egy évvel később pedig bulvárfordulatokban bővelkedő új kapcsolata is tönkrement. A színész ezután egy ideig egyedül volt, majd teljes titokban kezdett együtt járni az Operaház táncosnőjével, Nagy Anikóval. A tánc most még inkább központi helyre kerül majd az életében, amikor az RTL új valóságshowja, a Szombat esti tánc műsorvezetőjeként visszatér a képernyőre.

Rongyláb Buci

Mint a Színes Bulvár Lapnak elmondta, nem tartja elképzelhetetlennek, hogy ő is megkockáztat majd egy-két figurát, bár műsorvezetőként neki ez nem lesz feladat. Barátnője ugyan modern tánccal foglalkozik, a műsorban pedig klasszikus táncok szerepelnek, de azért ők is szoktak együtt táncolni, összeszokott párosként jellemzi magukat. Egyelőre azonban beérik ennyivel: házasságról nincs szó köztük, papír nélkül is boldognak és kiegyensúlyozottnak érzik párkapcsolatukat.

Celebsors, bulvárkarrier

Stohl úgy érzi, a tévézés nem volt jó hatással színészi karrierjére, és most nagyon élvezi, hogy a tévés munkák szüneteltetése közben ismét van ideje színpadon játszani. A Színes Bulvár Lapnak némileg sértődötten fejtette ki, hogy jelenleg a Nemzetiben hat előadásban is játszik, ez azonban mégse érdekel senkit. A lap azért jó érzékkel találta meg az érdeklődésre számot tartható momentumot ebben is: az Élet álom című darabban ugyanis egy rövid időre pucéron is láthatják Stohlt a nézők. A színész azonban ki kellett ábrándítsa a reménykedőket: a jelenet mindössze tíz másodperc, háttal áll a közönségnek, és a darab különben sem erről szól.

A celebkarrierrel járó állandó bulvárérdeklődést a színész-műsorvezető egyébként is rosszul tolerálja: még a Reggeli műsorvezetőjeként hosszasan kikelt a Velvet Feljelentő rovata ellen a műsorba meghívott kolléganőnknek. El azonban nyilván ezután sem kerülheti majd a celebritások szokott sorsát: a képernyőre való visszatéréssel együtt valószínűleg a Feljelenő rovat nélkül is újra megjelenik majd az újságcímlapokon.