Sváby András üvegezéssel térne vissza

2008.11.20. 15:17
A producer új, ám egyelőre nem eladott műsorában a játékosok üvegeznek, aki nem tudja a kérdésre a választ, az vetkőzik. Ismerős ez önnek valahonnan?

Nem gondoltuk, hogy valaha még nap celebje lesz a producer-műsorvezető, akit menesztetettek a TV2-től, ahol pedig olyan szuperprodukcióval látott el minket, tudatlan halandókat, mint például a Napló.

Csakhogy Sváby nem vonult vissza, nem törődött bele, hogy visszaavanzsáljon egyszerű eladni világszerte.

Üvegezik a butikos

A Velvet információi szerint ez a vetélkedő nem más, mint az üvegezés. Ne nézzenek tágra nyílt szemekkel, hiszen például a papás-mamás játékot is használják a szórakoztatóiparban, erről Kovi sokat tudna mesélni.

És akkor megpögetjük a pezsit

Kicsit ködösek az információink a Sváby fejlesztette erotikus műsorról, inkább arról lehet szó, hogy a producer a jól bevállt "csöcsökkel bármit el lehet adni" műsorszerkezetre gyúr.

A recept nem túl bonyolult, bár az igazán sikeres televíziós kvízműsorok nem is erről híresek. Végy néhány jó nőt, bugyuta és egy-két komolyabb előtanulmányt igénylő műveltségi kérdést és - Sváby esetében - egy pezsgősüveget, máris kész a műsor.

A játék alapötlete, hogy a négy játékos közül kettő legyen nagymellű nő, legyen köztük egy valószínűleg meleg és egy exhibicionista, aki a többiekhez hasonlóan kész megválni ruhái nagyrészétől. Namármost ha mindezek beültek a helyükre, akkor már nincs más hátra, mint jól megpörgetni azt az ötliteres pezsgősüveget és akinél megáll az vagy válaszol vagy vetkőzik.

A tudás bűn

Dióhéjban valami ilyesmiről fog szólni tehát az új Sváby műsor, amire ki tudja, melyik kereskedelmi adó fog lecsapni, óriási nézettség reményében.

A híreket a producer nem erősítette meg, csak annyit árult el róla, hogy egyelőre a műsor pilotját készítették el, nem vette meg még senki, a többi meg üzleti titok. Így még az is elképzelhető, hogy átkozmetikázva, kicsit érthetőbben, logikusabban és fogyaszthatóbban kerül az ötlet a tévénézők milliói elé.

Mint ahogy az is remélhető, hogy a kész verzióban már nem Csiszár Jenő fogja odapörgetni a "széplány" elé az üveget, hanem a véletlennek is szerepe lehet a játékban, bár az nem hozhat túl nagy nézettséget, ha csak pasik ülnek pucéran, míg a lányok kenik-vágják hogy mikor, hol is halt meg IV.Béla.

Sváby ismét korszakalkot, úgy tér vissza, mintha soha nem ment volna el. Ezek szerint a táskabizniszt van, ki vigye helyette, viszont ő semmiképp nem az az otthonülős típus. Kicsit meglepett minket az is, hogy másra bízza a műsorvezetést, hiszen abban mindig otthonérezte magát valami miatt.