horoszkóp

Bódi Sylvi nem az a leteszem és ott marad szépség

2006.12.06. 10:36
Szerinte az ő sikere a kisugárzásában van, meg hogy van benne élet. Az explaymate már nem vetkőzik, de büszke azokra az időkre. Hálószobatitkait meg inkább megtartja magának.

Bódi Sylvit nem lepte meg különösebben, hogy ő lett Önök szerint az egyik legjobb numera. A 2002-es playmate ugyan már nem vetkőzik, de nem volt ez mindig így, nyilván nem is lehetne playmate enélkül.

Tetszeni jó

"Egyetértek velük" - mondja olvasóinkra célozva a Velvetnek, majd rögtön hozzáteszi miheztartás végett, hogy a szex témakörében (egyáltalán) nem nagyon szeretne nyilatkozni. - "Minden nőnek jól esik, ha elismerik, vagy ha tetszik a férfiaknak."

Bódi Sylvi elmélete szerint sok nő néz ki jól, de léteznek hidegvérű lányok, akik nagyrésze "leteszem és ott maradnak szépségek", de valójában vérszegények, nincsen bennük élet. A modell saját titkát a kisugárzásában látja. "Szerintem az én sikerem annak tudható be, hogy belőlem sugárzik, hogy érzéki, erotikus lány vagyok. Hiába a sok szépség, ha nem mindenkiből jön ki az erotika."

Meg a szex is jó

Természetesen Bódi Sylvi is szereti a szexet, hiszen mint elmondja egy fiatal, életerős lány miért is ne szeretné, ám nem tartja semmilyen szinten fontosnak, hogy az emberek az ő szexuális szokásairól beszélgessenek.

A férfiakkal sincs a téren rossz tapasztalata, mert nem szoktak különösebben beszólogatni neki. "Általában félnek tőlem, legalább is a nem megfelelő férfiak. Durván maximum részegen közelednek, mert akkor nagyot nő az önbizalmuk, hirtelen bátrak lesznek, de amúgy nem nagyon próbálkoznak. Szerintem érzik a pasik valakiről, ha könnyű préda, engem ezért általában elkerülnek"

És persze Zita is

Az mindenesetre biztos, hogy Bódi Sylvi jó vetélytárs, mert a vele közel azonos számú szavazatot kapott Görög Zitáról is nagyon kedves véleménnyel bír. "Mindenki mást lát meg egy jó nőben és Zita gyönyörű, jó hatással van rá a terhesség, azóta még inkább kivirult" - mondja. - "Ennek ellenére ő más, finomabb vonal, szerintem én a szenvedélyesebb vonalat képviselem. De abszolút meg tudom érteni azokat, akik rá szavaztak, hiszen mindenkinek más jön be."

"Én a képeken a szende szűztől, a vad domináig bármi vagyok, nagyon színes skálán mozgok. Sokféle arcom van és imádok játszani, persze jó, ha ehhez van partner, mert akkor az ember ki tud benne bontakozni. Imádok karaktereket megtestesíteni" - a reménykedőknek írjuk, természetesen a modellnek van kivel kibontakoznia, bár a kapcsolatáról szintén nem szeret nyilatkozni.

Akt helyett szépségbiznisz

Bódi Sylviről már egy éve nem jelent meg erotikus fotósorozat, mert az aktfotózás a múlté, most mással szeretne foglalkozni. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem lesz többé modell, de most inkább különbözői arcait kívánja mutatni, különböző beállításokban, és egyáltalán nem meztelenül. "Az aktfotózás egy kifejezési forma volt, büszke vagyok rá, de most mással szeretnék foglalkozni"

"Ez már egy lefutott téma. Egy korszak volt, lezárult, nem vágyom rá többé. Továbbra is fotózom, de most inkább a téma az érdekes. Az új életem sem áll messze a szépségszakmától, de inkább egy üzleti vállalkozásról van szó" - erről azonban még nem szívesen nyilatkozik, mivel a dolog, mint mondja egyelőre gyerekcipőben jár.