horoszkóp

Szabó Eszter sose akart valakinek a lánya lenni

dr
2008.07.06. 10:07
Kapcsolódók (1)
Szabó Eszter nevelő szándékkal beperelte azokat a lapokat, akik megmutatták nagyobbik gyermeke fotóját, az engedélye nélkül. Az énekesnő bízik benne, hogy ezért leszoknak az újságok az ilyen gaztettekről. A Megasztár negyedik szériáját pedig azért üdvözli örömmel, mert reméli, néhány érdekes és jó hang ismét a szakmához csatlakozik.

Szabó Eszter, bár nem olvas bulvárújságokat, mégis jól értesült, mert barátai mindig tájékoztatják, ha születik róla egy-egy remekmű. Gyerekeit nem kívánja szerepeltetni a médiában, ennek ellenére több újság is címlapon hozta nagyobbik porontya képét, aminek a közléséhez nem járult hozzá. Hogy elejét vegye ennek a divatnak, úgy döntött bepereli az ügyben érintett lapokat.

„Első fokon összesen egymillió forint kártérítést ítélt meg a bíróság a múlt héten, mert pert nyertem a Blikk a Hot! és a Bors kiadójával szemben. A téma első gyermekünk fotója, amit lenyúltak és kérésünk ellenére nyilvánosságra hoztak. Nem szerettünk volna közszereplőt csinálni a kicsiből, de úgy látszik, ez nem a mi döntésünk. Ha az újság szerint kíváncsi a nép, és lehet vele kaszálni, akkor semmitől sem riadnak vissza, címlapra teszik mindenáron." Az énekesnő elmondta, ezzel nem az a célja, hogy az államtól kapott gyesen kívül más kiapadhatatlan bevételt biztosítson magának, inkább nevelő szándékkal teszi. A megnyerhető összeg pedig még korántsem biztos, hiszen a kiadó fellebbezhet, és akár két évig is eltarthat egy ilyen per.

Klikkeljen Szabó Eszterért!

Szabónak azért is fontos, hogy gyermekei ne legyenek közszereplők, mert szeretné neki meghagyni a lehetőséget, hogy eldöntsék, akarnak-e szerepelni vagy sem. "Ha úgy nőttem volna fel, hogy valakinek a lánya vagyok, az borzasztó lett volna. Például a Megasztáros megmérettetésen nem indulhattam volna emiatt tiszta lappal. Más megítélés alá estem volna." Szabó szerint ezzel a legegyszerűbb elkerülni azt, hogy gyerekeit a jövőben pozitív, illetve negatív megkülönböztetés érje, szülei miatt.  

Én, Tomi, Varga Feri vagy a Mama

Az énekesnőt arról is kérdeztük, mit szól ahhoz, hogy négy évadot is megél a Megasztár. Mint kiderült, Szabó tőlünk tudta meg a hírt, ahogy azt is, hogy a zsűri háromtagúvá zsugorodik. „Nem félek, hogy felhígítják a piacot, sőt kifejezetten örülök neki, ha lesz két-három érdekes és jó hang. Ha valaki jól énekel, és olyan jó a hangja, mint Tóth Gabinak - akié nagyon tetszik - nem érdekel, és nem gondolok bele, hány bulit vesz el tőlem." Megkértük, tegyen javaslatot az új zsűri összetételére, amit egyelőre csak találgatásokból lehet sejteni. „Én, Tomi, Varga Feri" - vágta rá. „Ha nagyon a popra mennek rá, akkor valamelyik ex Baby Sisterest javasolnám, de nem tudom, hogy valójában jó-e , ha mindent megváltoztatnak. Ha viszont nagyobb réteget akarnak megcélozni akkor mindenképp Tomit, magam és a nagymamám javasolnám, akit kéthetente válthatna Varga Feri."

A nagymama egyrészt azért jutott eszébe Szabó Eszternek, mert mint mondta: állandóan az Önök kértéket nézi, kívülről fújja mi a trendi, másrészt képviselhetné a közönséget is, hiszen mindenről első blikkre meg tudja állapítani, hogy mennyit ér. Szerinte Árpa Attila meg fel is vállalná a nagymamája beültetését a zsűribe, mert szereti a botrányokat és jó a humorérzéke.