horoszkóp

Szandi fekve elemzi az anyaságot

dns
2006.09.12. 16:19
Ha Szandi épp a stúdióban dolgozik reggel, amikor a legkisebb gyerekét szoptatnia kellene, megoldja lefagyasztott anyatejjel. Az énekesnő praktikus részleteket árult el az anyaság és a műsorvezetés kapcsolatáról.

„A televíziós stúdiót természetes közegnek tartom, otthon érzem magam” – kezdte Pintácsi Alexandra, akit annak apropóján kerestünk meg, hogy ezen a héten az RTL Klub Reggeli című műsorában a Csak csajok című rovatot vezeti Dombóvári Vandával.

Fagyasztott tej

Az énekesnőnek van némi gyakorlata a televíziózásban, évekkel ezelőtt ugyanezen a csatornán az Azok a szép napok című könnyűzenei vetélkedővel, Vágó István mellett debütált. Most azonban a szakmai pályafutás helyett főleg az anyaságról beszélt nehezen követhető lendülettel, mert megkeresésünk idején az egyik gyerekével sietett valahová.

„Nekem sosem okozott különösebb gondot, hogy a családi életemet összeegyeztessem az aktuális feladataimmal. Ha nem tudok reggel otthon lenni, amikor Csabikát szoptatnom kell, arra az esetre fagyasztok le anyatejet, amit a férjem (Bogdán Csaba gitáros, zeneszerző) ad neki a meghatározott időben, én pedig rohanok haza hozzá, amint tehetem. Ilyen egyszerű, mindent meg lehet oldani, ha az ember akarja” – avatott be a gyakorló anyaságba Szandi utalva a műsor témájára, amelyik szintén ekörül a hivatás körül zajlik.

Nevelés, testvérféltékenység

„Közvetlen ember vagyok, és ezt mások is érzik. Nagyon szívesen beszélgetek a gyereknevelésről. Van, aközben állítanak meg kérdésekkel, amikor a családdal sétálunk a városban, van, amikor fellépés után odajön valaki autogrammot kérni, és közben beszélgetést kezdeményez az anyaságról” – folytatta Blanka, Dominik és Csaba nevű gyerekeit nevelő Pintácsi Alexandra, majd a leggyakoribb kérdésekre tért ki. „Néha arról kérdeznek, hogyan tudom beosztani az időmet, néha a gyereknevelésről, vagy a testvérféltékenységről, lényegében sokféle kérdéssel fordulnak hozzám, és ha tudok, segítek” – mondta az énekesnő.

Pintácsi Alexandra arról is beszélt, a műsorvezetés azért is érdekes élmény a számára, mert eddig még sosem készített interjút a férjével, sem az édesanyjával. „Anyukámmal ráadásul úgy beszélgettem, hogy közben a földön feküdtem, mert megmutattam, hogy szokott a kisfiam feküdni” – nevetett az énekesnő.

Kirakodóvásár

Szandi egyelőre nem tudja, a csatorna hosszabb távon tervez-e vele együttműködni, a maga részéről annyit mondott, ha saját műsora lenne, abban is az anyaság és a gyereknevelés témáit boncolgatná, azzal a céllal, hogy olyanok számára is szórakoztató legyen, akiknek még nincs gyerekük. A további műsorelemzések helyett azonban Szandi énekesi pályájára igyekeztünk rátérni, lévén az énekesnőnek szeptemberben új lemeze jelenik meg.

„Harminc-negyven fellépésem volt a nyáron, mindig sikerült megoldani a családommal. De ha vidékre megyek, és ott van kirakodóvásár, akkor azon gondolkozom, mit tudnék hazavinni a gyerekeknek” – tért vissza az alapokhoz az énekesnő.