horoszkóp

Szellő István már nem búskomor, mert szerelmes

2006.03.13. 09:57
Kapcsolódó cikkek (1)
Hónapok óta tartó lelki válság után az RTL műsorvezetője úgy érzi, ismét képes élvezni az életet. Már tönkrement házasságán sem rágódik, mert ismét szerelmes, de erről sármos hangon hárítja az újságírói érdeklődést.

Szellő István szerelmes

A házassága megromlása után búskomorságban szenvedő műsorvezető egy stewardess személyében talált rá a vigaszra: a Blikk információi szerint egy félig szír légiutaskísérőt Szellő egy mauritiusi úton nézte ki magának és egyből randevúra hívta. Naim Renáta korábban modell volt, öt évvel ezelőtt pedig fotók jelentek meg róla az FHM magazinban, és barátai szerint egyébként is egy nagyon kedves lány. Érthető tehát, hogy a háziasszonyok kedvenc műsorvezetője a barátai szerint évek óta nem volt ennyire boldog és végérvényesen visszanyerte életkedvét.

Összetört szívek

Klikk a képre!

Szellő István házassága tavasszal ment tönkre, de mint később kiderült, már hónapok óta külön éltek feleségével. Fogorvos foglalkozású neje, Kiss Mónika azóta hivatalosan is elindította a válópert a bemondó ellen, és bejelentette, hogy közös, négyéves gyermekükre, Ádámra igény tart. Egy időben felmerült az a pletyka is, hogy az ő hűtlensége miatt vált menthetetlenné a kapcsolat, de a műsorvezető fogorvos felesége tagadta, hogy házasságuknak azért lett vége, mert ő összejött volna olasz főnökével. A válás valódi okairól azóta sem lehet semmi biztosat tudni, de a Blikk állítása szerint az asszony többször lebukott, ahogy csalja a férjét. Szellő nem kívánt beszélni a válás okairól, csupán annyit mondott, hogy korábban mindig meg tudták oldani a problémáikat, ezúttal is megpróbálták, de aztán rájött, hogy már menthetetlen a családi élete. A műsorvezető különösen rosszul viselte a szakítást, hiszen volt már egy rosszul sikerült házassága Ettek Dalma modellel, akitől szintén egy fia született.

Nem beszélnek róla

A kezdeti fájdalmas időszak után a műsorvezető lassan szedte össze magát, de a Story szerint már elkezdte újra felfedezni az élet szépségeit, ami többek között az egzotikus külsejű új barátnőnek is köszönhető. A pár először az Operabálon látták együtt, és nem sokkal később Naim Renáta is megerősítette, hogy együtt van Szellővel, de a híradósra való tekintettel nem szeretett volna beszélni a friss kapcsolatról. A Velvet megkereste Szellő Istvánt, aki valóban nagyon sármos hangon leszögezte, hogy nem szeretne beszélni a magánéletéről.