horoszkóp

Szőke Zoltán újra elvenné feleségét

2006.08.19. 10:32
Végre megtudtuk azt, amire eddig gondolni sem mertünk, mert nem jutott eszünkbe: Szőke Zoltán és felesége Laki Anikó tizenöt év után idén nyáron nyaralt újra kettesben.

Telenovella

A Story ugyanis szívszakasztó hangnemben számol be a Berényi Miklóst megtestesítő Szőke Zoltán második nászútjáról. A rövid nászriport olyan plasztikusra sikeredett, hogy szinte mi is odaképzeltük magunkat. A lapból kiderül, hogy Szőke Zoltán és Laki Anikó éppen tizenöt éve házasok, de csak most mentek el a nászútjuk óta először édes kettesben nyaralni. Anno ugyanis a házasság után egyből elváltak útjaik: a kizárólag csakis a Barátok Közt maffiózójaként ismertté vált színész ugyanis Zalaegerszegre szegődött, felesége pedig a Vajdaságba ment egyetemre. Később se volt nekik jobb: gyerekeik születtek, és akkor meg már mindig velük kellett menniük.

Hatalmasat beszélgettek

A Storynak hála most betekintést nyerhettünk abba, hogy hogyan is nyaral Szőke Zoltán feleségével, amikor van lehetőségük egy kis romantikára. Hirtelen ötlettől vezérelve indultak el például Horvátországba, ahova csak nehezen jutottak ki, mert a határőrök a sorozat felől kérdezgették Berényi Miklós megtestesítőjét. Majd azt is megtudhattuk, hogy volt szabad apartman, sőt még aznap este sikerült enniük is egy közeli hangulatos kisvendéglőben. Még szerencse hogy szállásukhoz közel egy tengerparti sétány is húzódott, mert így nap mint nap tudtak együtt sétálgatni, néha még úgy is, hogy nem is beszélgettek.

Egy jó pohár bor

Szőke Zoltán és felesége Anikó a négynapos kiruccanást nagyjából a tengerparton töltötték, sokat ültek a napernyő alatt olvasgatva, később pedig bolondoztak és fröcskölték is egymást , majd jegeskávét és frappét szürcsöltek. A lapnak nyilatkozó sorozatszínész azt mondta, annyira jól érezték magukat esténként - persze egy jó pohár bor társaságában -, hogy most aztán bármelyik nap újra elvenné Anikót feleségül.