horoszkóp

Talmácsi tud beszélni és hihetetlenül férfias

2007.09.25. 07:30
A motorversenyző igen népszerű a csajok körében, de ő nem egy partiarc. Céltudatos, eredményorientált és csak kevesek kiváltsága, hogy civilben is láthassák a mestert.

Talmácsi Gábor minden idők eddigi legeredményesebb magyar motorosa. A Velvetet az érdekelte a legjobban, hogy a most nem nyilatkozó versenyzőről celebhölgyeink mit gondolnak. Megtaláltuk azokat a lányokat, akik nemcsak híresek, de a közelébe kerültek, sőt beszéltek is a magyar nagymesterrel.

Bódi Sylvi, aki jelenleg szingliként éli mindennapjait, csak szuperlatívuszokban beszélt a világbajnoki cím várományosáról. Azt sem titkolta, hogy nagytestvérként figyeli a motorost, hiszen egy időben kezdték a nagybetűs életet. "Nagyon jó fej, nagyon szeretem. A családja is nagyon jópofa. A motorjával is vitt néhány kört és biztonságban éreztem magam mellette. Civilként még nem láttam, mert mindig motoros cuccban volt. Abszolút udvarias embernek ismerem. Egyszerre kezdtük a karrierünket, ezért is kísérem figyelemmel."

Még, még, még, adj gázt még

Sári Évi

Sári Évi, a Viva Tv műsorvezetője azonban közelről is tapasztalhatta Talma kisugárzását, személyiségét és mindennapi megjelenését. "Sajnos, mostanában keveset találkozunk. Szeretem az olyan határozott, férfias pasikat, mint ő, de nem volt köztünk semmi, mert soha nem mozgattuk meg egymást úgy. Férfias jelenség és hihetetlen kisugárzása van. A határozottsága és a férfiassága a sportból adódik. Sose jutott eszembe róla, hogy egy kissrác."

Talma a műsorvezetőnőt szintén elvitte egy körre a motorjával, de Sári Éviben ez nem hagyott mély nyomot, inkább a kommunikációja nyűgözte le. "Vitt a motorjával, mert dolgoztam velük egy futamon, én voltam a hosztesze. Most már nem ülnék fel egy motorra sem, de ez nem miatta van, hanem egyszerűen veszélyesnek gondolom. Láttam baleset utáni képeket, mindenkit óva intek ettől. Nyitott embernek ismertem meg, ami azért is fontos neki is, mert járja a világot."

Sári Évitől azt is megtudtuk, hogy Talma, akit szinte sose látni civilben, igenis jól öltözködik. "Tök normálisan, divatosan, de tud elegánsan is kinézni. A nőkkel szemben udvarias és odafigyelő lehet. A csajozás terén pedig sokat tanulhatott a menedzserétől"- utalt sejtelmesen a Viva-s lány az olasz Stefano képességeire. "Nem nagyon szokott bulizni. Céltudatos, mert el akarja érni azt, amit kitűzött maga elé. Arra koncentrál és visszafogottan él, nem egy partiarc."

Egy célért élsz, hogy bajnok légy

Fresh Andi

Talmácsival kapcsolatban csak az döbbentett meg bennünket, hogy menedzsere még egy himnuszt is komponált neki, hogy ezzel is bíztassa a futamokon. Elképedésünkkel azonban egyedül maradtunk, hiszen Fresh Andi is tőlünk hallotta, mégsem csodálkozott rajta. "Gondolom, hogy joggal, ebben semmi kivetnivalót nem találok. Én is roppant büszke lennék, ha nekem írnának egyet."

A Fresh lányról mindig is sejtettük, hogy nagy hódolja az ifjú titánnak, de azt nem gondoltuk, hogy mindez líraivá is teszi. "Nagyon büszke vagyok rá, utoljára a portugál nagydíjat néztem. Az hihetetlen volt, amit ott alakított, tágra nyílt szemekkel néztem. Nekem egy nagyon szimpatikus ember, nagyon normális. Nagyon nem beszélgettünk, de minden elismerésem az övé. Amikor először állt a dobogóra, megkönnyeztem, az nagyon megható volt. Amikor tehetem, nézem a futamait."

A dobogón az a hely már csak a tied

Égő Katalin

Fresh Andi szerint ez a sportág eleve megosztja a hölgyeket, mert aki nem néz Forma 1-et, az valószínűleg a motorokra bukik. Az énekesnő szintén azoknak a táborát erősíti, akik nem emlékeznek Talma polgári szerelésére, ami azért érdekes, mert Sári Évin kívül mindenki találgatásokba és feltételezésekbe tudott csak bocsátkozni. "Civilben nem figyeltem meg, de nem hiszem, hogy rossz ízlése van."

Égő Katalin, a Totalbike szerkesztője szakmai szemmel a versenyző más tulajdonságait emelte ki. "Először is marha szerencsés, mert egyszerre adott volt neki a tehetsége és a család támogatása is, ami nemcsak pénzben nyilvánult meg. Kevés gyerek van, akinek ez így összejön. Mint pasi, nekem egy kivetnivalóm van vele szemben, hogy alacsony, bár a motorversenyzők között így is erősebb testalkatúnak számít, de aranyos, zsiványos mosolya van. Intelligenciája viszont kiemeli a motorversenyzők közül, nemcsak magyarul tud folyékonyan, választékosan nyilatkozni, ráadásul nagyon jól kommunikál a szerelőivel, ami egy világbajnoki esélyesnél nem elhanyagolható."