horoszkóp

A volt birkózó tudja, miért halt meg Kolonics György

dr
2008.10.07. 10:50
Tihanyi Tamás többek közt a Budapest Tévé természetgyógyásza. A mesterrel rendelőjében beszélgettünk arról, hogyan lett belőle gyógyító, és mik a céljai. Tihanyi azt is elárulta, hogy miért halt meg Kolonics György. Persze az is kiderült: neki köszönheti Erdei Zsolt, hogy végig tud küzdeni egy tizenkét menetes meccset is.

Miért lesz egy birkózóból metafizikus?

Az emberek horoszkópja 35 és 40 éves koruk között változik. 35 éves koromig teljesen más beállítottságú voltam. Ahogy az aszcendensem előtérbe lépett, megváltoztam. A mostani feleségem elvitt egy ezoterikus iskolába - 15 éve - és az első pillanattól tudtam, hogy természetgyógyász leszek. Hamar rájöttem, hogy a legtöbb baj azért van, mert megváltozik az energia-felvevő helyek nagysága és az energia szintje.

Elmagyarázná az energia-felvevő szó jelentését?

Csakra. Ez egy szanszkrit szó, de nem szeretem használni, mert mi magyar emberek vagyunk. Tudja, még a talpunkban is vannak energia-felvevő helyek. A földnek is van 50-60 centis energiamezője, de gumitalpú és műanyag cipőkben járunk, így elszigeteljük magunkat ettől. Ha elmegyünk a strandra, olyan buták vagyunk, hogy polyfoam-ra heverünk, pedig aki pokrócra fekszik, az saját magát is tudja gyógyítani a föld energiája által.

Nézzen Tihanyi Tamást!

Mihez ért leginkább?

Csontkovácskodni is szoktam, de nem ez a kedvencem. Főleg az agyon keresztül való gyógyításhoz, spirituális dolgokhoz értek. Az agyunk ugyanis képes arra, hogy lerontsa vagy meggyógyítsa a testünket. Amerikában is kísérleteztek ezzel. A halára ítélteknek azt mondták, hogy nem villamosszékbe kerülnek, hanem felvágják az ereiket egy fürdőkádban. Be is ültették őket a langyos vízbe, majd hátrakötötték a kezüket, és hideg vasat tettek az alkarjukhoz. Nem vágták fel az ereiket, hanem piros festéket nyomtak a kádba, de ennek ellenére perceken belül meghaltak az elítéltek.

Honnan szerzett tudomást erről a kísérletről?

Ezt olvastam, de volt, amit a rádióban hallottam.

Hogyan tudja kiszűrni egy laikus, ki a kókler?

Sokan vannak. Hamar kiderül, hogy nem tudják a bajok okát megszüntetni. Például itt vannak a rákos betegek. Az ő testüknek nem szabad energiát adni, mert tilos táplálni az ilyen sejteket. Józan paraszti ésszel is fel lehet fogni, hogy ha mégis megteszem, rosszabb lesz a helyzetük. Sajnos nincs sok jó természetgyógyász. Az a baj, hogy aki egy kicsit is tud, az már nagyképű.

Mit lehet tenni ellenük?

A Spiritiszta Szövetségnek javasoltam, hogy csak olyanok dolgozhassanak természetgyógyászként, akik iskolában tanulták ezt, és vizsgáztak is. A legtöbbnek egyébként semmilyen papírja nincsen, csak kikiáltják magukat ennek meg annak.

Hogyan zajlik egy vizsgálat?

Először beszélgetéssel ráhangolódok a másikra. Mindegy, hogy látom az illetőt, vagy sem. Hang alapján is megy. Meg ezzel a kis eszközzel, amit tenzedünnek hívunk. Ha meg akarom nézni, hogy hány százalékosan müködik valakinek a szíve, akkor mondom magamban az értékeket, és annál a százaléknál elmozdul a szerkezet. Ebben fa van, így nem tudják azt mondani, hogy én mozgatom. Bronz is van benne, nagy a felülete, ezért jó a vezetése. Miután kezelem a pácienst, ismét megvizsgálom, hogy mennyit változott az állapota. 20-30 százalékot szokott javulni, de van, akié többet. Utána elmennek orvosi vizsgálatokra, így szereznek bizonyosságot.

A családját is szokta gyógyítani?

Nem. Mindenkinek van egy saját rezgése, minél különbözőbb, annál hatékonyabb a gyógyítás. A gyerekeim rezgése közel áll az enyémhez. A feleségemé nem annyira, de ott más probléma van. Mellettem fekszik, így az energiagömbünk egyneművé válik. Ezért van az, hogy a húszéves házasoknál, amikor a papa átnyúl a mamához, semmit se éreznek.

Lehet örökölni ezt a tehetséget?

Persze, biztosan. Sok gyermek hétéves koráig látja az emberek auráját, csak nincs tisztában vele, hogy az mi. Amikor az anyukáját pirosra rajzolja, akkor azért ábrázolja így, mert nagyrészt ilyen színt lát benne.  

Hogyan került a Budapest Tévéhez?

Gyógyítottam a televízió elnökének a feleségét, és felfedezték, hogy nagyon eredményes vagyok.

Gyakran támadják a munkája miatt?

Nem, de néha előfordul.

Mennyire tud egy természetgyógyász hiteles maradni, ha a Budapest Tévében energizál?

Sokszor kell megnézni a műsort. Húsz perces előadást tartok benne, amikor elmagyarázom a dolgokat. Tegnap is így volt, utána jöttek a betegek, hogy jaj de jó volt, végre értik, mi, miért történik. Van, aki akkor jön el, amikor meglátja, hogy hoppá ebben a dologban van valami. Például az energizálást is érzik, és amit éreznek, azt nem lehet letagadni.

Lát szellemeket?

Nem, de ki tudom mutatni a jelenlétüket ezzel a szerkezettel. Úgy müködik, hogy rá kell hangolódni az emberre. Ha nincs itt az illető, de beszéltem vele, vagy van egy fényképem róla, akkor az alapján is megy. Hozzá sem nyúlok a betegeimhez, úgy küldöm el a rájuk tapadt szellemeket a helyükre.

Miért tapadnak az élőkre?

Mert kell nekik az energiájuk.

De ott a Föld energiája is.

Élő emberé kell nekik. A haláluk után 48 napig mindenképp itt maradnak.

Miért pont 48 napig vannak itt?

Nem tudom.

Egy természetgyógyász képekben!

Mit gondol, mi az életfeladata?

Átörökíteni ezt a tudást, mert ez szép dolog. Én akarok lenni a világ legjobb gyógyítója.

Meg lehet ebből élni?

Nem vagyok milliomos, de jól élek. Volt idő, amikor nagyon szegény voltam, el is voltunk keseredve. Pedig csak segíteni akarok másokon. Mert sok mindent látok. Például tudom, hogy Kolonics Györgynek az volt a baja, hogy az energiaszintje olyan alacsony volt, mint egy 80 éves emberé. Erre rárakta a testére azokat a tapaszokat, így a fáradtságérzet nem volt meg az izmaiban, és túlfeszítette a testét. Az ő alapenergiája nem száz százalékról indult, hanem mínusz nyolcvanról. A sportolóknak sokat tudnék segíteni, de nem kérik. Itt van az Erdélyi, tudja az a  bokszoló. (Erdei Zsolt - a szerk.) Korábban - ha emlékszik - a tizedik menet környékén attól félt mindenki, hogy összeesik, úgy elfáradt. Mostanában elfárad? Nem. Távolról segítek neki. Ha tudom, hogy versenye lesz, egy hónappal előtte beállítom az energiaszintjét.

Másoknak is segít titokban?

Itt van a motorosunk, Talmácsi. Ő nemrég kapott egy sisakot, amiben féldrágakövek voltak. Ezek a kövek kinyitották a csakrákat, és ezért nem tudott koncentrálni. A versenyek vége felé mindig lemaradt. Üzentem neki, hogy ne hordja, de nem tudom, hogy megkapta-e. Lehet, hogy nem véletlenül adták neki azt a sisakot. A orosz birkózóknál volt egy olyan ember, akinek csak az volt a feladata, hogy leszívja a rivális sportolók energiáját. Bármit el tudok képzelni.