horoszkóp

Tera Bondot megfertőzte a benzingőz

2008.01.24. 09:11
Tera Bond szerelembe esett. Az egykori pornószínésznő vágyának tárgya nem más, mint az autózás: ha minden jól megy, mitfárerként indul a márciusban kezdődő magyar rali-bajnokságon. Emellett egy internetes erotikus valóságshow háziasszonyi teendőit is elvállalta.

Tera Bond már tavaly májusban arról számolt be, hogy felhagy a pornózással. Akkor még csak az Ötös csatorna műsorvezetői teendőit vállalta el, azóta viszont a műsorvezetés mellett új dolgok is foglalkoztatják: az autók és a háziasszonykodás. Ez utóbbi azért nem áll távol egykori hivatásától: egy hamarosan induló, úgynevezett "erotikus internetes valóságshow" műsorvezetője és háziasszonya lesz.

Élmény lehet egy megpördülés is

Tera Bond Jedloczky László raliversenyző mellett a márciusban induló magyar ralibajnokságon mitfárerkedhet, vagyis navigátorként ülhet az anyósülésen. "Régóta vezetek, mindig is vonzott a száguldás és az autók. Nem félek, sőt, biztonságban érzem magam. Olyan biztonsági öv van rajtam, hogy szerintem még egy megpördülés is igazi élmény lehet" - mondta Tera Bond, akinek régi álma vált valóra azzal, hogy egy feltuningolt autóba ülhet be. A ralibajnokságot pedig testhezálló eszközökkel népszerűsíti, autós erotikus naptárral is debütál.

Nézze meg Tera Bondot fotózás közben!

Tera Bond és Jedloczky László raliversenyző egy közös produkció megbeszélése után ültek először egy autóba: a találkozó ugyanis a Jedloczky versenyautóépítő-műhelye mellett volt, Tera Bond ekkor figyelt fel az autókra. "Megtetszett neki, mentünk egy kört. Ekkor jött az ötlet, hogy próbáljunk ki együtt egy versenyt és ha jól megy, akár egy egész éven keresztül ő legyen a navigátor" - mesélte Jedloczky László.

A navigátori feladat óriási felelőséggel jár - mondta a raliversenyző. "A navigátor és a sofőr teljesen egymásra vannak utalva, a munka 50-50 százalékban megoszlik. Az országúti szakaszokon a sofőr is tud figyelni, a próbaszakaszon viszont a navigátor mondja meg, hogy merre menjen" - mondta Jedloczky.

Tera Bondnak éppen ezért a ralisport szakmai hátterével kapcsolatos vizsgát kell letennie: ismernie kell a szabályokat, a műszaki adatokat. Ebben segítségére vannak tapasztalt navigátorok is, Tera Bond pedig bízik a sikeres vizsgában, ami szerinte két diploma után nem okozhat gondot neki.

"Ha valakit egyszer megfertőzött a benzingőz, akkor nehezen szabadul. Reméljük, őt is megfertőzte, bízunk benne, hogy sikerül" - reménykedett Jedloczky.

Erotikus valóságshow háziasszonya lesz

Tera Bond arról is beszámolt, hogy társaival úttörő vállalkozásba fognak: internetes erotikus valóságshow-t indítanak, amelyben öt fiú és öt lány szerepel majd, akik a nézők kívánsága szerint csinálnak ezt-azt, vagy ha nem, akkor kiszavazzák őket. A valóságshow-ra egyébként rengetegen jelentkeztek, még Tera Bondot is meglepte a hatalmas érdeklődés. "Nagyon színes volt a paletta, a 20-60 év közötti jelentkezők között olyanok voltak, akikről nem is gondolnánk, hogy ilyesmire jelentkeznek" - mesélte Tera Bond, aki a honlapon fogja koordinálni a látogatókat, illetve a szereplőkkel tartja a kapcsolatot.

Klikk!

"Sokan szeretnék kipróbálni magukat a profi pornóban, szívesen szerepelnének valóságshow-ban, vagy szeretnének bekerülni a médiába" - mesélte Tera Bond a jelentkezők motivációiról. Az erotikus valóságshow szerinte abszolút új ötlet, de arra számítanak, hogy sikeres lesz, a műsor iránt érdeklődött már a producer Kovi és a Goldengate is. Kukkolni természetesen csak fizetés ellenében lehet.

Nem tudta, hogy jelölték

Az egykori pornószínésznőt egyébként meglepte kérdésünk, hogy miért nem vett részt az AVN Los Angeles-i díjkiosztóján, ahol a Legjobb európai szexjelenet kategóriában jelölték. Tera Bondot ugyanis nem értesítették az AVN szervezői. Ám úgy tűnt, nem is izgatja különösebben a kérdés. "Ez egy ugyanolyan elismerés, mint bármelyik. Nekem nem is szólt senki, szerintem csak azokat értesítik, akik díjat is kapnak" - mondta Tera Bond.