horoszkóp

Tóth Gabi szakított az Anti Fitness dobosával

2009.03.24. 16:36
A művésznő ismét szingli, mert Fekete Balázzsal nem illettek össze. A románcnak nem adott több esélyt Tóth Gabi, de azt állítja, barátok maradnak.

Tóth Gabi ismét egyedül van. Fekete Balázzsal, az Anti Fitness Club dobosával ugyanis nem mentek flottul a dolgok, sokat veszekedtek, ezért szakítottak – foglalta össze a Juj.hu riporterének az okokat az immár egyedülálló lány. Azt viszont megnyugtatás végett közöljük: a barátság megmarad közöttük, mert felnőtt emberek.

Tóth Gabi, mint az a vele készült interjúból is kiderül, Feketével minél több időt töltött, annál többször veszett vele össze. A megasztáros először azt hitte, megtalálta élete párját, hiszen annyira hasonlított rá kedvese – a Velvet néha össze is keverte őket -, később viszont rájött, hogy nem erről van szó. Fekete mellett neki kellett viselnie a nadrágot, pedig ő jó ideje arra vágyik, hogy szoknyás nő lehessen egy kapcsolatban. Nem tagadja, hogy szerelem volt ez a javából, de állítása szerint, nem az a mindent elsöprő, hanem egy másfajta. Még most is próbáljuk felfogni, mire gondolhatott, mikor ezt kimondta.

Keresd a férfit

Tóth Gabi, mikor feltűnt a celebvilág egén, először Bálint Ádámhoz csatlakozott, de a románc hamar véget ért, Palcsó Tamás megértő, ölelő karjaiban viszont valódi vigaszra lelt. Az egyéves viszonyt az összeköltözést követően lezárták, de jó barátok maradtak. Palcsót egy vezetéknév nélküli modellre cserélte, akivel szintén rövid ideig pörgött, de persze vele is barátok maradtak, hiszen az énekesnő védjegye lett: a kapcsolat lezárása után is minden exét úgy szereti, mint anyját a gyermek.

Tóth Gabi most szomorú!

Tóth Gabi ezután a Zöld Pardonban csókolózgatott az akkor 38 éves, háromgyerekes Czutor Zoltánnal, a Belmondo frontemberével. Ez a kapcsolat is befuccsolt, hosszú egyedüllétre ítélve az énekesnőt. Tavaly májusban rátalált Fekete Balázsra, akivel együtt szippantották be az emo életérzést, sőt azzal dicsekedtek, egymás mellett megtanultak kompromisszumokat kötni. A happy end sajnos elmaradt, decemberben szakítottak, de aztán úgy döntöttek, még egy esélyt adnak maguknak. Három hónap alatt azonban rájöttek, nem változnak meg a dolgok maguktól, jobb egyedül. Tóth Gabi így ismét szabad, akár kortársa, az év legsármosabb férfija, Talmácsi Gábor.