A szépségversenyről a díványra vezet az út

2007.07.09. 09:28
A természetes szépséget kereső Maxim válogatásán a modellek új nemzedékével találkozhattunk. Itt botlottunk bele Tóth Natália Petrába, akit a zsűri egyhangúan esélyesnek ítélt. A főiskolás lány pusztán addig szeretne modellkedni, amíg kézhez nem kapja második diplomáját, ami arra jogosítja fel, hogy szakértőként bepillanthasson a lelkünkbe. A kifutó után a magánpraxis lehet az új trend.

A Maxim természetes, fiatal tehetségeket keres, a lányokat a magazin címlapján szeretnék bemutatni. A castingot Keleti Györgyi és Kis Hegedűs Réka vezette a Moulin Rouge-ban, ahol mi is tehetségkutatók voltunk.

Az egyik zsűritag véleményét hallva, "nem rossz ez a csaj, tetszik", megkörnyékeztük az egyik lányt, aki zebramintás bikinijében éppen a színpadról sietett le. Miután mérószalaggal lemérték és tájékoztatták a továbbiakról, azzal a furcsa kérdéssel vettük le a lábáról, hogy megtudakoltuk, milyen célt tűzött ki maga elé, mikor arra gondolt, hogy ő is részt vesz ezen a válogatáson.

"Szeretném magam kipróbálni egy ilyen szépségversenyen is. Indultam már többön is." Mikor kifutó utáni vágyának okára próbáltunk fényt deríteni, a "szeretném megnézni a képeken, hogyan mutatok"- választ kaptuk. Tóth Natália Petra azt is elmondta, hogy ez lesz a harmadik verseny, amin indult, tehát a félprofi lány gyakorlatilag teljesen új arcnak számít a szakmában. "Ebben az évben kezdtem. Húszéves vagyok, gondoltam, most van itt az ideje. Egyébként tanulok a Tanítóképző Főiskolán."

Klikkeljen Tóth Natália Petrára!

Mondani valamit és közben másra gondolni

A másodéves főiskolás lány azért tanul a tanítóképzőn, mert szüksége van erre a diplomára. Az első évben ugyan rájött, hogy pszichológus akar lenni, de hamar talált megoldást arra, hogyan kerülhet ki nyertesen ebből a helyzetből. "Ezt elvégzem, az még négy év, utána tovább tudok menni egyetemre, ami plusz három év, aztán lesz egy doktorim. Amúgy meg hat vagy hét év lett volna. Így könnyebb, ezért választottam ezt az utat. Így van időm eldönteni, hogy biztosan ezt akarom-e csinálni."

Előttünk is új horizontokat nyitott meg az a hír, hogy főhősünk miért pont a pszichológia felé vette az irányt. "Szeretném tudni, hogy mit mond és közben mit gondol az ember. Lehet, hogy mond valamit, de nem azt gondolja, és ezt a pszichológusok általában tudják." Tóth vágyaihoz hozzátartozik egy magánpraxis is, ahol kifejezetten gyerekekkel szeretne foglalkozni.

Címlapok után a háttérben maradni

A természetes szőkeség szabadidejében búvárkodik vagy a kutyájával játszik. Reményei szerint a rivaldafényből egyenes út vezet a páciensekhez. Mikor azt firtattuk, hogy egy ilyen exchibicionista szakma után hogyan tud majd visszavonulni és mások nyomorának áldozni mindennapjait, meglepő választ kaptunk. "Még hét évem van a diplomáig. Most ez így belefér, akkor huszonhét éves leszek, akkor már lehetek a háttérben. Egyébként is csak magamnak akarok bizonyítani."