Válságba jutott Tommyboy és VV Anett kapcsolata

2006.06.26. 07:47
Tommyboy és VV Anett románca két év után végetérni látszik. A chippendale-fiú sérelmeit taglalja, és bizonytalan a szakításban.

Az egykori Való Világ Villa chippendale-fiúja, Tommyboy csütörtökön a Cool TV délutáni élő műsorában jelentette be a szerkesztőségünket sokkoló hírt: több mint kétéves kapcsolat után szakított VV Anettel. A tökéletesre gyúrt testű táncos és a Villába vonulását szilikoncicikkel megünneplő szőkeség szerelme a valóságshow-szereplők egén legalább olyan fényesen ragyogó csillag volt, mint a fitnesz-mezőnyben Schobert Norbert és Rubint Réka példás párkapcsolati karrierje. Érthető tehát, hogy tőle magától kellett hallanunk a kegyetlen igazságot, ezért felhívtuk: Tommyboy először zavarba jött, majd kiderült, hogy egyelőre még nem is szakítottak, majd, hogy még maga sem tudja.

Folyamatban van az eltávolodás

"Van ugyan alapja, de ez így nem igaz" - kezdte enyhe zavarral a hangjában, majd megpróbálta árnyalni a képet. "Ma hajnalig veszekedtünk, erotikáztunk, veszekedtünk, beszélgettünk, és most nem tudunk dűlőre jutni. Úgy érzem, folyamatban van egyfajta eltávolodás, de nem merném még rámondani, hogy szakítottunk. Ezt előbb Anettel is meg kell beszélnem".

Kölcsönös meg nem értés

A pár kapcsolatában nem ez volt az első összezördülés: a bulvárlapok időnként hírt adtak arról, hogy Anett féltékenysége sokszor vezetett összeveszésekhez. Tommy rendszeresen cáfolta, hogy ennek alapja volna, tehát vagy a szőke lány nem ismerte fel két év alatt sem, hogy pasija egy chippendale-táncos, amiből az adódik, hogy idegen nőknek vetkőzik és flörtöl velük, vagy Tommy értelmezte túl tágasan munkaköri leírását. Tommy azonban - chippendale-hez méltóan - nyilatkozatában továbbra is maradt a sejtetésnél: "Nem mondanám, hogy ki a rossz, és ki miatt ér véget ez a kapcsolat. Ő nem ért meg bizonyos dolgokat az én oldalamról, és én is sok dolgot az ő részéről".

Villarománc

Tommyboy és Anett a Való Világ villában ismerkedtek meg, de akkor még semmi nem utalt arra, hogy érdeklődnének egymás iránt. Bár a lány egyedülállóként vonult be, a táncosfiú akkor még foglalt volt, és csak a valóságshow végetérése - és Tommy szakítása - után jöttek rá arra, hogy őket mégis egymásnak teremtette az ég. Pedig mi ezt már ránézésre megmondtuk volna.

Jóban-rosszban és lélekben is együtt

A táncos a Velvetnek így indokolta kései eszmélését: "Anett eleinte azért nem fogott meg, mert számomra - ahogy a nézők nagy része számára is - a villában még maga volt a szőke egyszerűség. Később azonban megláttam benne az affinitást". Anett affinitása a háziasszonyi teendők elsajátításában merült ki, és ez kétévnyi boldogságra elég is volt, többre már nem. Tommy ugyanis ennél komolyabban gondolkozik egy párkapcsolatról. "Én szívvel-lélekkel benne voltam ebben a kapcsolatban, és a 32 évemmel azt hiszem, érettebben állok az élethez és egy kapcsolathoz, mint ő 25 évesen. Ahhoz, hogy hosszú távra tudjak tervezni, az kell, hogy a páromról biztosan tudjam, hogy jóban-rosszban mellettem áll". Anett ezt a kritériumot nem tudta hozni, ahogy a chippendale-táncos fogalmazott: "Neki még más az értékrendje, mint az enyém. Neki most még értékesebb egy kézzelfogható dolog, de nekem ennél több kell. Az, hogy lélekben legyen mellettem".

Nem segített neki bekerülni a műsorba

A táncos végül egy példával próbálta alátámasztani, miért nem érezte elég támogatónak Anettet: azért, mert a lány nem segített neki, hogy ő is bekerülhessen abba a betelefonálós tévéműsorba, amelyben játékvezetőként dolgozik. "Azt mondta, ő nem szeretné bevinni a párkapcsolatot a munkahelyére. Szerintem viszont ha a pároddal közös munkahelyen dolgoztok, azzal is közösen tudjátok építeni a közös jövőtöket. Nekem rosszul esett, hogy benne ez a szándék nincs meg".

Összegzésképp végül így fogalmazott: "Problémák vannak, és még gondolkodunk rajta, mi legyen a megoldás: igen, vagy nem."