Hajdú Péter és Bálint Antónia újra együtt

2006.06.10. 00:23
Hajdú Péter rájött, hogy jobban hiányzik neki volt barátnője, mint hogy azért ne béküljön ki vele, mert más pártra szavazott. A pár ezért betemette a politikai árkokat, és most már a nyilvánosság előtt is együtt mutatkoznak.

Információnk szerint egy csütörtök esti rendezvényről kéz a kézben távozott Hajdú Péter és Bálint Antónia. A hírt Bálint Antónia is megerősítette a Velvetnek, aki először is gondosan korrigálta értesülésünket, miszerint ők már eleve együtt is érkeztek a rendezvényre. "Úgy látszik a szerelem mindent legyőz"- kezdte történetét Bálint Antónia, akinek sokkal jobb kedve volt, mint amikor legutóbb szakításukról mesélt.

Lebegés a purgatóriumban

"Épp eleget udvarolt nekem Péter ahhoz, hogy visszafogadjam. Születésnapomra rózsacsokrot kaptam tőle, hosszú beszélgetések után pedig kiderült, hogy nehezebb egymás nélkül, mint gondoltuk". Az ex-szépségkirálynő azt is megerősítette, valóban azon vesztek össze, hogy ő Fideszes, Hajdú Péter pedig MSZP-s. "Én akkor sem értettem, mert hát nem gondolom én azt, hogy attól valaki jobb vagy rosszabb, hogy ennek, avagy annak a pártnak drukkol. Vagy hogy az alapján jobb vagy rosszabb valaki, hogy kire szavaz" - mondta elragadtatva a műsorvezetőnő, aki azért titokban reménykedett a végén nem ezen fog múlni a kapcsolatuk. "Én ezen egyáltalán nem tudtam magam túltenni, de nem is akartam. Hála istennek Péter sem engedte, hogy teljesen átforduljanak bennem a dolgok. Végig kapcsolatban maradtunk, majd egy rövid purgatóriumos-lebegős időszak után abban maradtunk, hogy inkább ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, mert itt nem elidegenülésről volt szó, hanem egy hirtelen döntésről, ami úgy hatott, mint a hidegzuhany".

Sokkal nagyobb volt a hiány

A purgatórium és levitáció összefüggéseinek boncolgatása helyett inkább Hajdú Péterhez fordultunk, aki ugyan nem volt hajlandó elismerni, hogy csak ő, egyoldalúan ostromolta volna Antóniát, azt azonban igen, hogy ő tette meg az első lépést volt barátnője visszahódítására, a "virágküldés gesztusával". "Én tettem meg az első lépést, de azt nem mondanám, hogy csak én voltam az, aki szerette volna a kibékülést. De sokat beszélgettünk a szakítás után is, hiszen nem szűnt meg egy percre sem a kapcsolat kettőnk közt. Ezekből az smsekből és telefonbeszélgetésekből pedig az derült ki, hogy sokkal nagyobb a hiány, amit érzek, mint azok a gondok, amik miatt azt gondoltam, hogy nem lehet folytatni ezt a kapcsolatot."

Bálint Antóniától azt is megtudtuk, hogy a nyári program egyelőre bizonytalan, hiszen neki sok rendezvénye lesz szerencsére, egyébként júniusig meg úgyis tanul, hiszen még egy szigorlaton is át kell menni nemsokára.