'Soha nem vetkőztem titokban'

2006.08.11. 10:15
Bálint Antóniáról titkos meztelen képek kerültek elő, állítja egy bulvárlap. Toncsi csak azt nem érti, hogy mi ebben a titkos, hiszen az egész ország láthatta már meztelenül. Többször is. A műsorvezető nem tudja, hogy röhögjön-e vagy sírjon.

Az új Ringier-kiadványban, a Hot! magazinban, Tutti Frutti Toncsi címmel olvashattuk, hogy szupertitkos meztelen képek kerültek elő a műsorvezetőről, ami ha úgy alakul, akár Bálint Antónia szépségkirálynői címébe is kerülhet - legalábbis a Hot! szerint.

Bombasztikus, szupertitkos brutálképek

A Velvet megkérdezte Bálint Antóniát, hogy mit gondol ezekről a bombasztikus, tikos meztelen képekről, annak fényében, hogy köztudottan levetkőzött már négyszer a Playboynak, a koronáját pedig hat év pereskedés után visszaszerezte, amit teljesen jogtalanul vettek el tőle pont ilyen típusú képek miatt.

Mi a franc a titok ebben?

"Hát nem tudom. Igazából fogom a hasamat a röhögéstől. Olyan elképesztően szánalmas ez az egész. Ma én is olvastam a Blikkben, hogy mi van, aztán megvettem a Hot! magazint is, és egyszerűen nem értem, hogy ezt mégis hogy gondolták." - kezdte közepesen dühödten Bálint Antónia. " Mi az isten olyan titkos ezen? Ország-világ tudja, hogy levetkőztem a Playboynak. Ráadásul négyszer. Soha nem csináltam belőle titkot, meg ebből nem is nagyon lehet. Röhejes ez az egész. Az aztán meg külön vicces, hogy arról beszélnek, hogy elvehetik a koronámat. Egyszer ugyanis már elvették tizenöt éve, pont azért, mert még a verseny előtt levetkőztem az olasz Playboynak. Akkor jól meg is hurcoltak. Hat évi pereskedésembe került bebizonyítani, hogy akkor még nem volt kitétel, hogy nem jelenhettek meg korábban meztelen képek a szépségkirálynő-választás versenyzőiről. Végül visszakaptam. A Legfelsőbb Bíróság döntése szerint meg is sértették a személyiségi jogaimat."

"Egy meztelen Várkonyi Andreát még értenék"

"Azt nem értem az egészben, hogy ez most hogy lett hirtelen sztori. Ha a Várkonyi Andreáról jelennének meg ilyen képek, akkor azt mondanám, hűha! De rólam? Az egészben azért annyi bánt, hogy nem én dönthetem el, hogy mikor van kvázi vetkőzős periódusban az életem. Én tavaly májusban megmondtam, a negyedik Playboy-sorozat után, hogy én befejeztem. Ezért nem tartom túl korrektnek, hogy most előszednek ősrégi képeket" - mondta az egykori szépségkirálynő.

Bálint Antónia végül elmondta sommás véleményét az ilyen cikkeket írogató újságírókról, és érdekesebb témákat ajánlott figyelmükbe. Majd végül megtudtuk, hogy legalább Hajdú Péterrel minden rendben, harmadik diplomája meg éppen megszerzés alatt van.