Egy topmodell magas, és hosszú a lába. Arca csontos, de lehet kisebb hibája, például elálló füle. Így vélekedik Iszak Eszter, a Topmodell döntőjéből legutóbb kiesett versenyző, akit nem a mobillal fotózó turisták zavartak a rakparton a fehérneműs fotózás közben, hanem a majdnem tapogató hajléktalanok.

„Engem minden vonz ebben a szakmában. A pörgés, a csillogás, a munka, és hogy megismernek az emberek” – indokolta Iszak Eszter, miért szeretne modell lenni. A 18 éves dunaújvárosi egyetemista a Topmodell című majdnemvalóságshow döntőjéből harmadikként esett ki többek közt azzal az indokkal, hogy 164 centis magasságával ebben a szakmában túl alacsony.

Majdnem letapogatták

Klikk!

„Szerintem az sem vetett rám jó fényt a kiszavazásnál, hogy kiborultam a rakpartos fotózás után” – modta a Velvetnek a modelljelölt. Az ominózus fotózáson, augusztus 20-án a budai alsórakparton fehérneműben pózoltak. A tömeg viszont igen aktívnak bizonyult. „Az még rendben volt, hogy egy ilyen szokatlan környezetben is kipróbálnak minket, hogyan reagálunk, hogyan tudunk ellazulni. Zavaró volt kicsit, hogy az emberek odajöttek, fotóztak minket a mobiljukkal, de igazán megrázó az volt, hogy bugyiban kellett visszamennünk, és majdnem letapogattak a hajléktalanok” – mondta Iszak Eszter.

A modelleket Tornóczky Anita tanította kulturáltan enni. „Minden élményt összevetve rengeteget tanultam” – mondta modell, és kérdésünkre, mindezeket tudta-e már kamatozatni, azt válaszolta, egyelőre nem. Iszak Eszter a műsor honlapján található bemutatkozó oldalán egyébként azt nyilatkozta, ha bekerülne a műsorba, törekvő lenne, kihasználná a lehetőségeit.

Elálló fül

„Magas, karcsú hosszú lábú. Az arca csontos, karakteres, mostanában kedvelik a kis hibákat is, amik egyedivé teszik az arcot: például az elálló fül.”

Már kipróbálta

#sub#

A Topmodellben kiélezettnek látszik a kapcsolat a játékosok közt, vagy ez egy műsorszerkesztői elv. „Élőben kevésbé tűnik keménynek, amit a zsűri mond, mert egyrészt építő kritikákat mondanak, másrészt hosszabban beszélnek, mint a megvágott felvételen. A lányok közt tényleg voltak súrlódások. Amikor a házban voltam, azt hittem, csak egy lánnyal nem jövök ki, Valentinával, aki egyszer válaszra sem méltatott. De a műsorból később kiderült, van más is, aki nem bír engem, csak ezt nekem nem mondta. Kicsit csalódott voltam emiatt.”- mondta a modell.

„Azért is lehettünk néha feszültebbek, mert nem tudtuk kialudni magunkat. Tíz óra az alvásigényem, itt pedig 3-4-et aludhattunk. „Meztelen fotózást sem vállalnék, úgy érzem, az nem nekem való” – mondta a modell, akinek a műsorban ezt is ki kellett próbálnia, csak éppen arany színű testfestéssel.