horoszkóp

Kiszel Tündét jövőre is csodálhatjuk

2006.12.01. 17:14
A barnából szőkévé változott műsorvezetőnő - mint rendszeresen hangsúlyozza, rajongói nyomásra - idén is kiadta naptárját. Pár kép segítségével most bemutatjuk Tünde új, szőke személyiségét, de becsületünkre legyen mondva, jófejek voltunk: nem az aktnaptárból szemléztünk.

Kiszel Tünde 2007-es naptárjai ezúttal is hozzák az évek óta megbízható színvonalat és tükrözik a műsorvezetőnő lelkét. Tünde lelke a jelek szerint egy romlatlanul hamvas, bájos és ártatlan habcsók-univerzum, amivel mindenkit szeret. Főleg az ő rajongóit, akik annyira szeretik őt, és évről évre kikövetelik, ami jár nekik.

Klikk!

Az idei eresztés fotóit elnézve - és régebbi fotókkal összehasonlítva - jól látható, hogy a műsorvezetőnő imidzsváltása keretében kiszőkített haja mellett legendás szemöldökét is valóban szakember kezére bízta. A változás persze nem igazán hangsúlyos, de az eredeti burjánzást láthatóan sikerült megszelidíteni. A hajfesték árnyalatát és Kiszel eredeti szemöldökszínét azért nem ártott volna kicsit közelíteni egymáshoz, a tévés műsorvezető azért mégse egy Gwen Stefani.

Az aktnaptár címlapján Kiszel utánozhatatlan mosolyával találjuk magunkat szemben, de szerencsére a többit inkább belülre tartogatja. A bugyigyűjteményéről is ismert műsorvezetőnő idén is saját szerzeményeiben pózol, úgy tűnik, igen büszke lehet frissen lakkozott körmeire.

Tünde jellegzetes mosolya az egész naptárat uralja, és ez az örökség Donatellácskának is kijutott, aki valószínűleg már bármilyen életszituációban képes hozni anyja műszempillarebegtetetős báját. A közös naptár fotóit elnézve Lauren Hutton szupermodell jutott eszünkbe, akinek annak idején menedzserei ragaszkodtak hozzá, hogy szabályoztassa a két metszőfoga közti rést. Hutton nem tette, így is világhírű lett. Ez szerintünkt egy tanulságos történet.

Tovább lapozva a naptárban, a februári oldalon értelmezhetetlen kompozícióval találkoztunk. Kisgyermekes édesanya esküvői fotója? Egy múlt században, a rabszolgafelszabadítás lázában égő Délen játszódó latin szappanopera bálba készülő hősnője? Kiszel fehér ruhája mindenesetre menyasszonyi öltözetnek tűnik, Donatellácskáé klasszikus koszorúslány-ruhának, csak akkor mire véljük a Tünde fejét díszítő rózsaszín bóbitát?

Októberben Tünde kirándulni viszi kislányát ezüstpikkelyes gyíkutánzatú sportos dzsekijében, estélyi erősségű sminkkel. A fotós nem sajnálta a szűrőt - vagy a Photoshopot - ettől a képtől, Tünde jóval hamvasabb, mint a Donatella ölében tartott kosár gyümölcsei, de lehet, hogy csak azért, mert azok meg ránézésre műanyagnak tűnnek.

Decemberben szegény Donatella kishíján odakozmál. Édesanyja angyali tekintettel mosolyog a kamerába, míg gyermeke az álla alatt égő gyertya hatására némi elfogultsággal pillant a nézőre - Britney Spearstől ennél kevesebbért is majdnem elvették a gyereket. Pedig ő legalább nem sminkelte.