Paparazzikat okol vetéléséért Kiszel Tünde

2006.03.17. 17:05
Az elmúlt hetekben két médiaszemélyiség terhességének híreivel volt tele a bulvársajtó. Kiszel Tünde és Anettka is egyidőben jelentette be, hogy gyereket vár, aztán nagyjából egyszerre közölték a szomorú hírt, miszerint elvesztették a magzatot. A terhességek valódiságát több lap is kétségbe vonta, Anettka emiatt kártérítési perrel fenyegeti a Star magazint. Kiszel Tünde terheskönyvét a Story magazin páncélszekrénybe zárta.

A Story magazin négy teljes oldalon tárgyalta Kiszel Tünde terhességének történetét, és arra is tüzetesen kitért, hogy Kiszel a sajtó zaklatásának eredményeképp vesztette el gyerekét.

Pisitesztért harcoló sajtó

A magazin szerint Kiszelt folyamatosan zaklatta a sajtó, aki nem volt rest az állapotos nő ajtaján dörömbölni, hogy bizonyítékot szerezhessen az áldott állapot eredetiségéről. A műsorvezetőnő azonban naiv volt, és nem tudta, hogy ez magántitoksértés, a magánlaksértésről már ne is beszéljünk. Mikor ezt megmondták neki már késő volt: annyit dühöngött, hogy elment a magzat.

A baba-mama naptárak boldog készítője szívesen nyilatkozik megkeresésünkre, ami némileg ellentmond a Story által lefestett, Diana hercegnő tragédiájára emlékeztető képnek. "Még most is kivagyok teljesen." - mondja -"Ráadásul egyéb tragédia történt a családunkban, elhunyt az unokanővérem édesanyja, én vigasztalom a családot. Most is itt vannak, mert összejövünk a temetésre, ami a napokban lesz."

Kiszel leszögezi, hogy nem nagyon szeretne most nyilatkozni, hiszen a Storynak már mindent elmondott. "Még most is teljesen kivagyok, a remeg a gyomrom. És most még ez a haláleset is"- panaszkodik szomorúan.

Halálba harcolt sztárok

Klikk a képre!

Kiszel szerint nem ő az egyetlen szerencsétlenül járt sztár. "Mást is megtalálnak ugyanígy az újságírók, de tényleg szabályszerűen megrohamozzák az embert. Persze külföldön meg pláne, a paparazzik ott vannak mindenhol."

"Diana hercegnőt is a halálba küldték" - folytatja elkeseredetten. - "Tényleg ez volt, ott álltak az ajtóm előtt, állítólag tegnap is, de nem voltam otthon szerencsére. Egyszerűen fogalmuk sincs, hogy hol a határ."

Harc az új babáért

Kétségbeesett hangon beszél arról, hogy ez már a második vetélése, ezért nagyon meg van ijedve, hogy lesz most testvérkéje a kis Donatellának. "Nagyon friss ez a dolog, még nem is tudok róla igazán beszélni. Állandóan hivogatnak, de nyilatkozni sem vagyok hajlandó senkinek, mert nem vagyok abban a lelkiállapotban, tényleg" - nyilatkozza.

A műsorvezetőnő még azt sem tudja biztosan, lehet-e ezek után gyereke. "Még nem tudják az orvosok, hátra van egy csomó vizsgálat. Egyszer már sajnos jártam így, szóval nehéz lesz, az biztos." - mondja.

Bennünk felmerül az örökbefogadás lehetősége, ami népszerű mostanában a sztárok körében, ám Kiszel sebe még túl mély ahhoz, hogy ezen gondolkozzon, igaz, elmorfondírozik a kérdésen.

A sztár legutolsó botránya amúgy akkor tört ki a sajtóval, mikor szabályosan kitiltották az Operabálról, ahová később mégis bejutott valahogy. Az akkor még terhes Kiszel és párja, a szinte tini Kondor Csaba végül jobban szórakoztak, mint Győzikéék, még a közös fotózás is létrejött, igaz Alain Delon híján csak Ornella Mutival.

Kiszel Tünde életrajz
Kiszel Tünde korát a legnagyobb titok övezi, de ő maga a közelmúltban harmincnégy évesnek titulálta magát. Ebből kiindulva 1971-ben született, ami nem tudjuk, kinek jó. Az önmagát dekoratív médiaszemélyiségként aposztrofáló Kiszel amúgy fotómodellként kezdte, ezek szerint a nyolcvanas évek közepén, mivel állítása szerint már középiskolában felfedezték, a fotói ezután kártyanaptárakra, és képeslapokra kerültek. Az első igazinak tartott sikerét az európai RTL-csatornán sugárzott Tutti-Frutti című show-műsorban aratta. Ő volt az első magyar lány a sorozatban. Az újságírói pályafutása a '90-es évek elején kezdődött, amikor híres emberekkel kezdett interjúzni. Sylvester Stallone, Luciano Pavarotti, Placido Domingo, José Carreras, José Cura, Richard Clayderman, Tony Curtis, Demis Russos adott interjút Kiszel Tündének. Azt is mondja, Sylvester Stallone beleszeretett, amikor találkoztak, mert "elképesztő vibrálást" tapasztalt a személyiségében. Különlegesen érzékeny és empatikus személyiségnek tartja magát, aki két dolgot tart igazán fontosnak az életében: a családját és a hivatását.