Tóth Vera harminc kilót adott le az elmúlt hónapokban, közben elkészítette második, Valami más című lemezét, és a jövő nyári esküvő jegyében tovább folytatja a fogyózást.

Tóth Vera harminc kilót adott le az elmúlt hónapokban: a Megasztár első szériájának győztese a Blikknek arról beszélt, 130 kilót nyomott, amikor a tehetségkutatót megnyerte. Ezután azonban elhatározta, drasztikus diétába kezd, mert akkoriban már sokszor érezte rosszul magát túlsúlya miatt.

Candidakúrával fogyott

Klikk a képre!

Amikor Tóth Vera első alkalommal próbálta leadni a súlyfölöslegét, a bulvársajtó úgy tudta, hogy azon a TB által finanszírozott, ingyenes kórházi fogyókúrán vesz részt, amelyet több modell, táncos, és más, a külsejéből élő közszereplő már kipróbált. Mint arról az énekesnő a Velvetnek is beszámolt, végül mégsem emellett a megoldás mellett döntött. A TV2 Schobert Norbijával diétázni kezdett, és úgy emlékszik, hogy az első húsz kiló súlyfelesleget viszonylag könnyen leadta, de azután a szervezete hozzászokott az új étkezési rendhez, és egyre nehezebben tudott újabb kilóktól megszabadulni.

Nemrég ezért természetgyógyászhoz fordult, aki candidakúrát javasolt. Ennek értelmében ki kellett hagyja étrendjéből a tejterméket, a cukrot és az alkoholt, testsúlya pedig ennek eredményeképp 98-102 kilogramm közt állt be. Sok, fogyókúrával kapcsolatos fórumon arról számolnak be a résztvevők, hogy az énekesnő példája nagyon sok túlsúlyos embernek adott motivációt arra, hogy új, természetes fogyókúrákat próbáljanak ki.

Az énekesnő távlati tervei közt további harminc kiló leadása szerepel, de nem sietteti a dolgot: kellő időt szeretne szánni a fokozatos, lassú fogyásra, hogy az eredmény minél tartósabb legyen. Igaza is van, hiszen az esküvőt, amikorra bele akar férni a menyasszonyi ruhába, csak jövő nyárra tervezik Dobi néven emlegetett vőlegényével. A férfi ugyan még túlburjánzó idomokkal ismerte meg őt, és nem győzi hangsúlyozni, hogy így is éppúgy szereti, de azért talán neki sem lesz mindegy az eredmény, amikor majd át kell emelnie menyasszonyát a küszöbön.

Esküvő egy balatoni hajón

A Megasztár utáni egy év annyiban is megváltoztatta az énekesnő korábbi életvitelét, hogy megismerkedett a Dobi becenevű Dobos Andrással, a Németországban alapított Kensington Road zenészével. A kapcsolatuk távszerelemként kezdődött, de a 32 éves basszusgitáros tavaly év végén hazaköltözött, és bár voltak kisebb belvillongásai az énekesnő húgával, azért karácsonykor megkérte Tóth Vera kezét.

Az énekesnő ennél korábban is megtervezte már a esküvőjét. A Színes Bulvár Lapnak részletgazdag képet festett a reménybeli eseményről, amelyet egy balatoni hajón képzel el, és ez azért is praktikus, mert a lagziról így senki se tud idő előtt távozni, hacsak nem úszik ki a partra. Ami a komolyabb szándékait illeti, Tóth Vera az esküvői ruháját is elképzelte, és annak megkomponálását a Megasztár extrém összeállításairól híres stylistjára, Lakatos Márkra bízná. A jelenlegi Megasztár-szériát elnézve nem lehetetlen tehát, hogy fátyol helyett hetyke pörgekalap lesz a menyasszonyi csúcsdísz.

Ritkaság

Nézze meg képeinket!

A hagyományos bulvárkoreográfia okán már az énekesnő családalapítási elképzeléseiről is minden tudható: elmondta, egyelőre nem tervez gyereket, és nem szívesen szedné vissza a leadott kilókat. Ami karrierjét illeti, legutóbb arról beszélt, nemrég lehetősége nyílt egy németországi fellépésre, de a Velvetnek korábban hazai koncertjeiről is beszélt. Elmondta, arra törekszik, hogy a fellépésein minden alkalommal élő zenekar kísérje, és örült annak, hogy szerinte a zenei ízlés ismét az igényesebb produkciók irányába fordult.

Súlyával ellentétben lemezeit még mindig a maximalizmus jellemzi, legalábbis szereti hangsúlyozni, hogy erre törekszik. Első lemezét, az Ébren álmodom című kiadványt eredetileg Pierrot-val közösen tervezte felvenni, de meggondolta magát, és a Sony kiadóhoz szerződött. Nagy büszkeségének tartja, hogy a második lemeze elkészítéséhez szabad kezet kapott, amely szerinte ritkaság, bár a Velvetnek eddig a Megasztárok közül Gáspár Laci, Galambos Dorina és Caramel mondta el ezt. A lemez márciusban Valami más címmel jelenik meg.