horoszkóp

Albert Györgyi csalódott: apa lesz a volt férje

2008.05.11. 10:28
44. születésnapján kapta a sokkoló hírt a műsorvezető: apa lesz a volt férje, akivel nyolc évig élt együtt, és akitől nem született gyermeke.

Albert Györgyit letaglózta a hír: gyermeke születik a volt férjének. "Fura, hogy pont' ma tudom meg [...]" - számolt be a Borsnak legszemélyesebb benyomásairól az újságíró, akiről április végén röppent fel a hír: a válásairól ír könyvet. A bulvárlap cikke valószínűsíti, hogy Albert volt az, aki utolsóként tudta meg: gyermeke születik a volt férjnek, Győrffy András borásznak.

Albert - a Bors megfogalmazása szerint - nehéz időket él, hiszen a televíziós munkáját nemrég veszítette el, de a Jazzy rádióban is felmondtak neki.

Nem egészen világos, hogy mi indokolja a jelen idő használatát, hiszen az újságíróról szóló hírek alapján könnyen megkockáztatható az az állítás, hogy az olykor alkohol-problémákkal is küzdő Albert korábbi élete sem lehetett móka és kacagás. Elég, ha csak arra gondolunk, hogy az egykori műsorvezetőt expartnerei verték, de Albert - egyébként kamunak minősített - öngyilkossági kísérlete sem arra utal, hogy a krízis mindössze az utóbbi időszak szokatlan és kizárólagos jellemzője lenne.

A már idézett lap szerint Albert és Győrffy házasságának a távollét és a gyermektelenség lett a vége. "Nem az fáj, hogy nekik sikerült, hanem az, hogy nekem, és most már soha nem is fog - mondta az újságíró, mielőtt leszögezte: - Én nem vagyok egy tipikus magyar ember, és ezzel nem szeretnék senki megbántani, de ha nekem nem sikerül valami, akkor nem kívánom a másiknak, hogy dögöljön meg."