horoszkóp

Ungár Anikó ötven fölött vállalt gyereket

2006.08.18. 08:27
A dekoratív külsejű bűvésznek már van egy nagy fia, de ötvenéves kora fölött újabb gyereket vállalt. Rögtön négyet.

Ungár Anikó tizenkét évig élt a nála tíz évvel fiatalabb Vajtó Lajossal, mígnem úgy érezte, kapcsolatuk kifáradt. Szakításuk után nem is vágyott újabb kapcsolatra, de - ahogy a Hot! Magazinnak elmondta - egy bulin mégis megérintette a szerelem. Annyira, hogy a bűvésznő azóta hat férfival él együtt: új szerelmével, annak négy fiával, valamint saját előző házasságából származó nagyfiával.

Négy férfi, öt gyerek

A művésznő első férje és gyermekének apja Baronits Zsolt, a Syrius együttes szaxofonosa volt, aki súlyos betegség után, 5 évvel ezelőtt halt meg. Válásuk után Ungár Szebeni András fotóművésszel élt együtt, majd a Nemzeti Lóverseny Vállalat vezérigazgatója, Vajtó Lajos következett, akivel egy négyéves barátságból alakult ki köztük a szerelem. Jelenlegi párja, Ferenczi Tibor, a pár éve elözvegyült bankár felesége halála után egyedül nevelte 5, 7, 16 és 18 éves fiait.

A bűvész és a varázslatos élmény

A művésznő új kapcsolatával egyidejűleg tehát egyik percről a másikra valódi nagycsaládos anyává vált. Ungár szerint ez új dimenziót nyitott az életében, bár ezt egy bűvész szájából hallani szinte kiábrándítóan realista. Ő mindenesetre nagyon élvezi ezt az új állapotot, és úgy érzi, tudat alatt mindig is erre vágyott. Az idilli családi életet mindenesetre elősegíti, hogy anyai teendőiben házvezetőnő és bébiszitter is segíti. Anyasági és bűvészi teendői mellett pedig tanárnőként is helytáll: harmadik éve vezeti bűvésziskoláját az IBS-ben.