horoszkóp

Utasi Árpád a Csillag születik nyertese

2007.12.23. 18:00
A mutálás előtt álló Utasi Árpád nagy megtiszteltetésnek tartotta, hogy Szabó Gyulával közösen léphet fel a Csillag Születik döntőjében, amelyet megnyert. A 14 éves fiú egymillió forintot kap egy éven át, valamint egy autót. A döntő látványa alapján ilyen lehet a karácsony Miamiban.

Az RTL Klub tehetségkutatójának döntőjében a nézők szavazatai alapján a mesemondó kisfiú, Utasi Árpád volt a legjobb. A mutálás előtt álló mesemondó havi egymillió forintot kap egy éven át, valamint egy Fiat 500-as személygépkocsit.

Nem gyerekeknek való

Klikk!

A zsűri az utolsó műsorban is pontozta és véleményezte a produkciókat, a pontszámaik alapján a puskalábúnak titulált Four for Dance tánccsoport volt a legjobb. A zsűri most azonban csak irányadó lehetett, a végeredményről a nézők döntöttek. Az aranyzakós Náray Tamás úgy tartja, egy tehetségkutató műsor nem feltétlenül a gyerekeknek való, mert idő előtt stressznek teszik ki magukat a hétről hétre vállalt feladataikkal. Utasi Árpád azonban a nyilatkozók szerint lelkiekben is helyt állt a több hónapos műsorsorozatban.

A 14 éves Utasi Árpád híven követi Berecz András mesemondó útját, de a folklór mellett a számítógépes játékoknak és a keleti küzdősportoknak is nagy rajongója. A mesemondó megtiszteltetésnek tartotta, hogy a döntőn Szabó Gyulával, a Nemzet Színészével léphetett fel közösen, többször meg is ölelte a színészt nagyrabecsülése jeléül.

Utasi meselemezt készíthet

Utasi sajátos kifejezéseivel elmondta, Szabó Gyula a beszédtechnikában is segített neki, így már nem harapja el a szavak végét. Produkciójuk végén a műsorvezetők egy meselemezszerződést nyújtottak át a fiúnak, amelyet győzelmétől függetlenül kapott.

A páros produkciókat kedvelte a közönség. A zsűri által mosolylánynak, illetve franciás szépségnek tituált Kovácsovics Fruzsina Bereczki Zoltánnal közösen énekelte el egy dalt a Jézus Krisztus Szupersztárból, a Four for Dance Sub Bass Monster Gyulafirátót című slágeréhez táncolt, Bíró Gergő pedig Péter Szabó Szilviával és a NOX-szal lépett fel.

Mindenki nyert

A döntőn miami karácsonyi hangulatra törekedtek a rendezők, azon túl, hogy minden fellépő csillogó, fehér ruhában szerepelt - ha jól állt neki, ha nem - ünnepi hangulatú produkciókkal készültek. Az egész estés műsorban nemcsak a négy, döntőbe jutott kiscsillag mérettetett meg, de a műsorban eddig megismert versenyzők is visszatértek egy-egy számra.

Kocsis Tibor és Janicsák Veronika közös produkciót adott elő, amelyik előtt Ördög Nóra pletykákra hivatkozva összeboronálta őket. Láthatták a nézők a Black Timeként ismert Lakatos-Rostás párost szintén fehérben, akik mögött egy komplett tánckar dolgozott. Miután minden döntős valamilyen módon közölte, már azzal is megnyerte a versenyt, hogy itt lehet, ez a kijelentés értelmet nyert azzal, hogy mindegyikük a tevékenységének megfelelő szerződést kapott.