horoszkóp

Vágó: Tényleg tökön szúrom magam, esküszöm

2009.04.05. 12:10
Kapcsolódó cikkek (1)

Vágó István távozik az RTL Klubtól, mert hosszú ideje nem volt már műsora, és nem bírja a tétlenséget. Ennek alkalmából igyekszünk feleleveníteni a műsorvezető legjobb pillanatait, hogy méltó búcsút vegyünk tőle. Nézze végig Vágó pályafutását az RTL Klubnál!

01. A lassú játékos

Vágó egészen prímán oldotta meg azt a helyzetet, amikor a Legyen ön is milliomos!-ban egy kifejezetten megfontolt játékossal került össze. Igazi türelmes apaként tűri a végletekig megfontolt versenyző tunyaságát. Közben a közönség szórakoztatására is ügyel az olyan mondatokkal, mint a "Tényleg tökön szúrom magam, esküszöm".

02. A csatornáért bármit

A Legyen ön is milliomos! sötét időszakát idézi az alábbi kis videó, amiben a műsorvezető szeretett játékát mindenféle hírességekkel erőszakolták meg. Vágó persze ezt is tűrte, és még Győzikének is megmutatta, hogy ki az úr a házban. Aztán jött a jutalomjáték, Rózsa Gyuri irányítása alatt kipróbálhatta, milyen az alárendelt helyen ülni.

03. A milliomos postás

A Legyen ön is milliomos! egyik legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor egy békéscsabai postás húsz millió forintot nyert a játékban. Az egész olyan sikersztori nagyjából, mint a nyolc Oscart nyert Gettómilliomosban látható. Némedi József, a postás 2002-ben nyert, utána még hat évig a Postánál maradt. Jelenleg Londonban londiner.

04. Átveri Gönczi Gábort

Vágó színészi képességeit mindenki megcsodálhatta, amikor Sebestyén Balázzsal közösen csúnyán átverték Gönczi Gábort a Kész átverés című műsorban. Azt játszották el, hogy Vágó távozásával a Legyen ön is milliomos! műsorvezetői székét az akkor leginkább a Fókuszból ismert Gönczi Gábor kapja majd meg. Vágó annyira jól hozza a szerepét, egy másodpercre sem esik ki belőle, hogy az átverés alapján az állásra ácsingózó Gönczi a mai napig kínosan érzi magát, amikor végignézi a felvételt, amin egy kicsit köröző keselyűvé válik Vágó Isvtán még ki sem hűlt műsorvezetői széke fölött.

05. Az utolsó adás

Végül nézzék meg ezt a rövid bejátszást a Legyen ön is milliomos! utolsó adásából. A Milliomos után Vágó leginkább a Pókerarcban szerepelt, de onnan is távozva eltűnt a képernyőről. Ha önök örülnek ennek a hírnek, adjanak sok pontot ennek a videónak, hiszen ezután már nem sokáig kellett elviselniük a műsorvezetőt.