horoszkóp

Valkó Eszter tudja, merre van az arra

2008.05.14. 07:36
A műsorvezető legjobban beszélgetni szeret és a felvilágosítást tartja a legfontosabbnak a Cool Night-ban. Azért került dobogós helyre a tájékoztatás, mert Valkó szerint fontos, hogy tudják a fiatalok, merre van az arra.

Valkó Eszter, aki nemrég még pénzt osztogatott reggelenként az RTL Klubon, majd Kovács Istvánnal vezetett műsort a téli sportokról, a Cool televízióhoz került, ahol a Generáció és a Cool Night oszlopos tagjává vált. Valkót inkább utóbbi műsoráról kérdeztük, és arról, hogy mennyire érzi magát jól ebben a közegben.

„Nagyon szeretek beszélgetni, meg beszélni és a Generációban erre van lehetőségem. 25 percen keresztül beszélgethetek egy emberrel úgy, hogy nem vágnak be videóklipet meg ilyeneket, csak beszélgetés van. A Generáció sokkal közelebb áll hozzám" - foglalta össze a műsorvezető azt, ami minden néző számára egyértelmű. Valkó, bár inkább csak a dialógusra épülő műsort éltette, de megjegyezte, hogy a Night-ban is van mit szeretni, hiszen egy pszichológussal boncolgathatják a nézőket érdeklő kérdéseket.

Klikkeljen Valkó Eszterért!

„Saját magamból indulok ki. Engem szexuálisan nem nagyon nem világosítottak fel" - hangsúlyozta, és hozzátette, hogy a rendszeresen jelentkező adásnak nem az a célja, hogy mindenki mindenkivel és minél többet szexeljen. „Kérdésekre kaphatnak válaszokat a fiatalabb emberek, aki esetleg nem tudják megkérdezni: merre van az arra."

Mivel a Cool Night is lát vendégül pornósokat, biztos, hogy Valkó itt is gyakorolhatja a kommunikációs készségét. „Akár egy pornós lánnyal is elbeszélgetek, aki feltette erre az egész életét. Nagyon-nagyon mély dolgok derülnek ki ezekből a beszélgetésekből. Nyilvánvaló, hogy azt, aki vetkőzik két beszélgetés között, azt nem annyira tudom átérezni. Alapvetően mindent kihívásnak tartok." Valkó szerint ez a meló nem egy fáklyás menet, de úgy érzi sokat fejlődött, mióta vezeti. „Jobb a rálátásom a dolgokra, mint ezelőtt. Vannak iszonyatosan értelmes emberek közöttük, olyan is, aki több diplomával csinálja ezt, mert azt gondolja, hogy megéri, és feláldoz öt évet az életéből erre."