horoszkóp

Viva szoborrá alakította a testét

2006.04.22. 08:21
A Bajkeverőkből ismert Viva egyéb teljesítmény híján a testének tökéletesítését osztotta meg a közzel. A haját három naponta vasaltatja, a szemöldökét öt évente tetováltatja, a műkörmeit hetente frissíti, a többi már lényegében ismert. Ami az ízlését illeti, kedvenc magazinjának a Bibliát jelölte meg, a reggelije meg Bailey’s, mégpedig Barbie-s bögréből.

A Bajkeverők című sorozatból ismert Viva –a polgári neve Viléna Viva – a szemöldökétől a vádlijáig elemezte saját, fontosabbnak tartott testrészeit, amelyeknek kimunkálása sok energiájába, és nem utolsósorban pénzébe került. A Blikk kérésére felülről kezdte.

300 milliliter/mell

Elmondta, göndör hajat örökölt, amelyet három naponta vasaltat a fodrászával. A szemöldöke sem természetes, öt éve tetováltatta először, a rendszeresen viselt műszempillájától azonban nemrég megszabadult. Ami a csempét idéző száját illeti, Viléna Viva tagadja, hogy többször feltöltette volna. Egy beavatkozást vállal, eszerint tavaly szilikonimplantátumot injekcióztatott a felsőajkába. A fogait időnként fehérítteti, a műkörmeit hetente frissítteti.

A melle átalakítására térve a sorozatszereplő elmondta, két, egyenként 300 milliliteres implantátumot operáltak a melle alá, és az eredmény olyannyira tartós, hogy edzeni sem kell külön mellre. A fenékformálásra annál több hangsúlyt fektet a korábban aerobik oktatással is foglalkozó Viléna Viva, aki gyakori lábemelgetéssel koncentrál arra a területre. Mivel saját bevallása szerint futni és kerékpározni nem szeret, a vádlija izmait egyrészt a genetikai adottságainak tulajdonítja, másrészt az erősítő edzésnek. Úgy tartja, ezen kívül már csak egy dolga van, hogy epiláljon.

Ártatlannak tartja magát

Klikk a képre!

Viléna Viváról a gondos sajtóelemzés dacára sem sikerült kideríteni, pontosan milyen érdemek miatt vált ismertté. Az interneten elsőként azok az oldalak jelennek meg a neve alapján, ahol a különböző pornófilmjeit lehet figyelemmel kísérni. A további oldalakon találhatók rövid portrék, és aktualitások.

Ebből tudhatjuk, Viléna Viva Oroszországban született, orosz apa és görög anya nászából. Fontos részletnek tartja, hogy javarészt fehér és rózsaszín ruhákat visel –ezeket hordja a kutyája is- mert ez a két szín az ártatlanságát jelképezi. A filmjeiből ez ugyan kevésbé derül ki, ugyanakkor Viléna Viva visszafogott nőnek tartja magát, akinek eddig mindössze hat barátja volt. A legutóbbira hamarosan visszatérünk a családon belüli erőszak okán.

A Biblia a kedvenc magazinja

Vilána Viváról alkotott képünkhöz szervesen hozzátartozik, hogy a Bajkeverők honlapján közölt adatok szerint a kedvenc újság, magazin kategóriában első helyen a Bibliát jelölte meg. Kedvenc könyve Dosztojevszkijtől a Bűn és bűnhődés, kedvenc játéka az előjáték, reggelije Bailey’s Barbie-s bögréből, ebédje királyrák. Viléna Viva elve, hogy minden utálatos, ami természetes.

A megjelent hírek szerint a szintetizált botrányok közt zajló valóságshow rossz hatással volt Viléna Viva magánéletére. A Bajkeverők ideje alatt szakítottak, bár nem tudni, mindez az előtt vagy az után történt, hogy a volt pornós a kamerák előtt lefeküdt szereplőtársával, a Fuji becenevű hentessel. Körülbelül egy hónappal ezelőtt történt, hogy a Viktor nevű ex megverte Viléna Vivát, miután megszabadította jó néhány értéktárgyától, többek közt a telefonjától és a pénzétől.

Viléna az eset kapcsán azt nyilatkozta, nem az anyagiak miatt bánja az esetet, mert éppen sok munkája van, pótolni tudja az ellopott dolgokat. Ha a sajtó imidzsformálásának hihetünk, és nem csupán a műsor promóciójáról volt szó, Viléna Viva sem kifejezetten kiegyensúlyozott személyiség. Amikor Babuci nevű kutyája elkóborolt, öngyilkossággal fenyegetőzött elkeseredettségében.