horoszkóp

Se nem házas, se nem terhes Bajkeverők Viva

2006.09.21. 10:01
A Bajkeverők üdvöskéje leginkább divattervező, mivel egyedül kutya- és női ruhái pörgetik a fantáziáját, na meg a párja, aki nem tudjuk ki, de nem a férje és nem a magzat apja. Mivel magzat sincs. Az expornós nem is érti, ráadásul magyar állampolgárságra sem vágyik.

Viléna Vivát már üldözzük egy ideje, hogy végre tiszta vizet öntsön a pohárba, hiszen hirtelen jött kálváriája a terhességgel, meg az esküvővel, spékelve egy kis állampolgárságos balhéval igazán pikáns téma. Most végre válaszol, és megkérdezhetjük: most akkor megtartja a gyerekét vagy sem?

Nem is házas, nem is terhes

Klikk!

Az exbajkeverő azonban már a kérdést sem érti, állítólag nem a telefon akadozása, illetve feketeségbe rejtett szőkesége miatt, hanem azért mert szerinte ez az egész egy marhaság. "Nem tudom miért írnak ilyeneket rólam az újságok, nem is értem miért irkálnak ilyeneket" - szajkózza, meglepve ezzel mindenkit, aki már felkészült Viléna Viva esetleges gyermeknév-választásaira: nekünk a Moncsicsi ugrott be elsőre.

"Valahonnan elindult ez a pletyka, nem tudom, biztos, hogy írjanak valamit. Boldog párkapcsolatban élek, semmi szükségem ilyesmire" - mondja, de a párkapcsolatról többet nem árul el, így azt sem tudhatjuk, most akkor van-e köze a Bajkeverőkben feltűnt Knizler Péterhez, akihez a bulvárlapok szerint feleségül ment.

Magyar, görög, orosz

A Velvetben egy fél világ omlik össze, egyetlen fogódzkodó az állampolgársági hiszti marad, hiszen az expornóst azzal is vádolták, hogy csak a munkavállalási engedély miatt ment nőül a haverjához, de Viva ezt is tagadja. "Azzal minden rendben van, mivel állandó tartózkodási engedélyem van" - mikor megpedzegetjük, hogy az jó, de van-e munkavállalásija, megint csak azzal jön, hogy neki állandó vízuma van hazánkba.

Most amúgy orosz állampolgár, apukája révén, de lehet, hogy görög akar lenni, mert a mamája görög. Ráadásul a huszonegy éves üzletasszony Athénba készül, hogy ott is felvirágoztassa kutyaruha boltját, amit itt hazánkban már megtett, sőt mellette elszánt gazdiknak is tervez szexi cuccokat. "Mostanában leginkább a tervezéssel vagyok elfoglalva, és nemsoká kimegyünk Athénba, ott is nyitunk egy üzletet. Utálom a hideget, a telet mindenképpen Görögországban akarom tölteni."

Plüss melegítőé a jövő

Persze a biznisznek mennie kell, Viva nem süttetheti egész télen a hasát, valakinek felügyelnie kell a boltot is, így néha hazalátogat majd, hogy ellenőrizze a kutyaruha kelendőségét.

Az őszi trendre érzékeny Viva lapunknak elmondta, a kisállatmintás kutya- és női kabátok menni fognak, és télre piacra dob kicsi cipőcskét a kutyáknak, hogy ne fázzon a tappancsuk. Viva még extrém kinézete ellenére sem próbálkozik a kutyákra tipegőt húzni, feltehetően az állatvédők legnagyobb örömére. "A kutyacipő igazából zokni műbőrből. A plüss melegítők is nagyon mennek, mivel állandóan gyúrok, ezt látom. A cuccokat én tervezem, aztán a párommal megvalósítjuk. Néha ő is tervez, de azért inkább az üzleti résszel foglalkozik."

Viva persze divatbemutatót is akar, amit úgy képzelne el, hogy jó csajok, cuki kutyákkal tipegnek végig a kifutón, mind az ő kollekciójában. De ez egyelőre még a jövő.

A jövő tehát Viléna Viva szerint egyelőre a bizniszről szól, nem tervez gyereket és esküvőt sem. Akik meg a múltkor arra szavaztak, Viva hagyja el az országot, most örülhetnek.