horoszkóp

Voksán Virág becsípett a Playboy atyjának születésnapi buliján

2008.04.17. 10:57
A playmate másodszor járt Las Vegasban és most is élvezte a kiruccanást. Hugh Hefner születésnapi partijára is hivatalos volt, ahol egy kicsit becsípett, mert nem tudta, hogy az amerikai pezsgő erősebb a magyarnál. Voksán Virág arra is rájött a Playboy moguljával folytatott párbeszédből, hogy egy idő után a fényűzés is unalmas lesz.

A szilikon mellét orvosi műremekekként beállító playmate, Voksán Virág egy hetet töltött a napfényes Las Vegasban. Az utazás célja nem más volt, mint a nagy találkozás a Playboy alapítójával, magával Hugh Hefnerrel. A küldetés sikeres volt, Voksán tíz percet beszélt is az idős úriemberrel, sőt ajándékait is átnyújtotta, amivel igyekezett elkápráztatni a veterán nőfalót. A playmate szerint vicces volt, hogy amit eltervezett, majdnem meg is tudta valósítani. „Mielőtt kimentem, arra gondoltam, hogy szívesen találkoznék Brad Pittel és Pamela Andersonnal. Jól rátapintottam, mert légvonalban pár méterre volt tőlem Pamela, aki exkluzív sztriptízzel kápráztatta el Hefnert."

A modell arról is beszámolt, hogy azért a kedvence az említett hölgy, mert nagyra értékeli a munkásságát, és azt is becsüli benne, hogy ilyen jól tartja magát negyven évesen is. Hefnerrel történt dialógusáról pedig így számolt be: „beszélgetni is tudtam vele, dedikáltam neki a címlapot, amin én vagyok. Ezen kívül egy üveg tokaji bort is átadtam neki, aminek a címkéjén a neve szerepelt. Egy mixcédémet is odaadtam neki, és mindnek nagyon örült. Mondtam neki, hogy másodszorra vagyok a címlapon és hogy Thaiföldön készültek a képek, ami Amerikában is nagy dolognak számít."

Klikkeljen Voksánért!

A modell szerint a Playboy atyja már belefáradt a csillogásba és érezhetően elege van a népszerűségből. Voksán a születésnapi partiról is beszámolót a Velvetnek, így olyan részletekkel gazdagított minket, mint például, hogy az amerikai pezsgő valószínűleg erősebb a hazainál, hiszen ő erős fejfájásra panaszkodott másnap, ami idehaza még nem esett meg vele. „Komoly emberek voltak a bulin, például népszerű focisták, műsorvezetők és rengeteg nyuszilány."    

Metzker Viki haragszik Voksán Virágra

Voksán Virág elmondta, hogy a Playboy főszerkesztője, Radnai Péter és Szabó Krisztina kísérte el Las Vegasba és még arra is volt lehetőségük, hogy helikopterrel megnézzék a Grand Canyont, emellett kedvükre vásárolgathattak is. „Két-három nap is volt, amikor ki tudtam feküdni a napra, mert annyira jó idő volt. Az utazás során azzal a tapasztalattal gazdagodtam, hogy bár gyönyörű, csillogó ez a világ, de nincs az az állapot, amibe nem lehetne beleunni."

Voksán Virág szerint a tavalyi év playmate-je, Metzker Viki nem tudta megemészteni, hogy nem ő ment ki. Több ízben tett rosszindulatú megjegyzést Voksánra, pedig az igazság az, hogy a tavalyi győztesnek azért kellett itthon maradnia, mert még nem töltötte be a 21. életévet. „Miért fáj neki, hogy engem hívtak ki? Nem helyette, mert nem vagy-vagy volt, hanem is-is. Ha valami rosszul esik, akkor az az, hogy azt állította, az én anyagomat nem is kérték ki az amerikaiak, ehhez képest meg is jelentek a képeim az amerikai Playboyban."   

15%

Dan Brown Eredet

3990 Ft
3392 Ft
15%

Spiró György Kőbéka

3499 Ft
2975 Ft