Völgyi Zsuzsi szívét megröntgenezték, de egyelőre nem találtak szervi problémát a gyakori rosszullétei dacára. Az énekesnő gyors pulzusa és végtagjainak zsibbadása pánikbetegségre is utalhatnak. Völgyi Zsuzsi épp a Romantic új lemezén dolgozik az együttessel, és nyárra a lagziját tervezi.

A Romantic énekesnőjének, Völgyi Zsuzsannának problémái vannak a szívével. Az énekesnő a Blikknek arról beszélt, legutóbb egy éjjel érezte, hogy gond van, amikor elkezdett zsibbadni a nyaka, és az ínye. Édesanyjával együtt autóba ült és a Szent István Kórházba vezetett. Völgyi Zsuzsi elmondta, azért ragaszkodott ahhoz, hogy vezessen, mert a nagy hóban nem szerette volna, ha édesanyja ül a volán mögé. Az út felénél azonban elakadtak, és a hátralevő úton tolniuk kellett az autót.

Nem találtak szervi problémát

A kórházban kivizsgálták az énekesnőt, többek közt szívröntgent készítettek, de annak eredménye nem mutatta, hogy bármilyen szervi probléma állna a rosszullétek mögött. Völgyi Zsuzsi panaszai közt nemcsak a végtagjai zsibbadása jelzésértékű, hanem hogy időnként a pulzusa hirtelen a többszörösére gyorsul, bár mindezek nem feltétlenül utalnak szervi bajra, pánikbetegség is lehet a tünetek hátterében.

A 25 éves énekesnő amiatt aggódik, hogy a Romantic együttes fellépésén is elfoghatja egy hasonló rosszullét, és akkor a koncertet idő előtt be kell majd fejezni. A Győzike Show után a zenekar ismét nagy munkába kezdett, a legújabb lemezük felvételei zajlanak.

Viták a Romanticban és lagzi

Klikk a képre!

2005-ben a sajtó szerint megromlott a viszony Gáspár Győző és a vokalisták közt, mert a frontembernek egyre kevesebb ideje volt az együttes ügyeivel foglalkozni. A híreszteléseket mind Kunovics Katinka, mind pedig Völgyi Zsuzsi cáfolta, egyedül azt nem, hogy Gáspárné Balla Beával ténylegesen nincsenek jó viszonyban, bár ennek valódi okára nem tért ki a témáról adott nyilatkozataiban.

A tavalyi év Völgyi Zsuzsi számára is sajátos és mozgalmas szappanoperára hasonlított, lévén barátjának, Hankó Viktornak sorozatban a hatodik próbálkozására sikerült megkérnie a kezét. Kapcsolatukra a "szenvedélyes, ugyanakkor viharos" jelzőt használják általában, de Völgyi Zsuzsinak prózai okai voltak arra, hogy mindezidáig visszautasította barátja házassági ajánlatát.

Agyvérzés a sok szövegtől

A Színes Bulvár Lap kérésére ad hoc költségvetést készített, amely szerint összesen egymillió forintot költene az esküvőre - tekintve, hogy 150 vendéget meg szeretne hívni - de azt az összeget más, praktikusabb célokra is felhasználhatná. A lagzit ezért halasztja, ameddig anyagilag "stabil" helyzetbe nem kerülnek.

Az esküvői koreográfiát ennek ellenére már kigondolta. Völgyi Zsuzsi elmondta, Győzike javaslatára a lagzi előtt kilátogat majd menyasszonyi ruhában a temetőbe, hogy néhai nagyapja előtt lerója a kegyeletét. Az énekesnő rövid szertartást szeretne, mert elmondása szerint agyvérzést kap a sok szövegtől. Az esküvői ruhájáról is konkrét elképzelése van, amely mindenképp "habosbabos" lesz. A lagzit legkorábban 2006 nyarán tartják majd.

Völgyi Zsuzsi korábban is kapott már házassági ajánlatot. Évekkel ezelőtt - amikor Győzike épp Nógrádmegyer polgármesteri posztjára készült, és főbb programjai közt az étel biztosítása, útépítés és a helyi kultúrház infrastruktúrájánal fejlesztése szerepelt - egy Armando nevű olasz férfi szerette volna feleségül venni, és elköltözni vele palermói otthonába, legalábbis ha igazak voltak a hírek.

Az énekesnő mégis maradt és folytatta a karrierjét a Romanticcal, ahova egyébként az egyik alapító tag kiválása után lépett be, miután Gáspár Győző felfedezte a Moulin Rouge tehetséges táncosai közt. Völgyi Zsuzsi az egyik legszerencsésebb találkozásai közt emlegeti ezt az esetet.