Voksán Vorág már másodszor szerepel a Playboy címlapján, ezúttal Thaiföldön, mint mondta, nehéz körülmények között fotózták. A playmate emellett a dj-zést is folytatja: a zenélésben "a határ a csillagos ég".

A Velvet olvasói által 2007 szépségkirálynőjének megválasztott Voksán Virág másodszor is a Playboy címlapján pózol, a képek ezúttal Thaiföldön készültek.

Nézzen virágokat!

"Thaiföldön volt a fotózás, nagyon nehéz körülmények között: tűző napon, hullámok között, magas volt a páratartalom, azonnal szétjött a hajam, a sminkem" - mesélt a fotózás nehézségeiről a Velvetnek a playmate, aki három hetet töltött az ázsiai országban, ahol nemcsak a fotózás alatt, hanem napozás közben is lenge öltözékben, topless mutatkozott.

Minimális retusálás

A képekkel persze mindenki nagyon elégedett volt. "Amikor bevittük a fotókat, azonnal találtak két-három olyat közöttük, amelyek címlapképnek is jók lettek volna. Ez nagyon ritka. A képszerkesztő már akkor azt kérdezte, retusálták-e már a képeket, pedig akkor még nem voltak. Minimális retusálás van rajtuk" - mondta a Miss Hawaiian Tropic címet is elnyerő Voksán Virág, aki másodszor szerepel a Playboy címlapján, jó párszor pedig a CKM-ben is feltűnt.

A határ a csillagos ég

2006 közönségdíjas playmate-je már egy éve zenél, a dj-zést mostanában sem hanyagolja el, mint mondta, egy hónapra előre az összes péntek-szombat este van fellépése, főként vidéken áll be a dj-pult mögé. Nyáron pedig egy siófoki klub rezidens sztár-lemezlovasa lesz.

"Dolgozunk saját lemezen is, de nem szeretnénk elkapkodni. A zenélésben a határ a csillagos ég" - mondta a modell, aki, Niki Beluccihoz hasonlóan, külföldi sikerekre is vágyik.