horoszkóp

Ganxsta Zoli megnősült, de titkolja

2006.09.08. 08:13
Ganxsta Zolee-ból a házasság előhozta a filozófust, ezért most azt prognosztizáljuk, hogy hamarosan Sebeők Jánossal alapít Filozófusklubot. Utánanéztünk annak is, honnan következtethettük volna ki már rég, hogy ifjabb Zana családalapításra adja a fejét.

A csütörtök reggeli Mokkában Ganxsta Zolee, a Velvet gyakran idézett megmondóembere, meglepő bejelentést tett, igaz, nem magától, hanem Csiszár Jenő, a Velvet kedvenc definíciógyárosának faggatózására: Zolee megnősült.

Nincs mindenhez közünk

Tulajdonképpen nem ért minket váratlanul a hír, mert bár Zolee általában lazázó macho-anarcho-rocker-rapper szerepben szeret mutatkozni, tudjuk, hogy valójában már régóta ugyanaz a hölgy a barátnője.

Klikk!
Döglégy úr érdeklődésünkre - várakozásainknak megfelelően - kitérő választ adott: eleinte azt taglalta, hogy kérdezzünk csak bátran, mert "a kérdések kérdéseket szülnek", de arra persze nem válaszolt, hogy vajon megnősült-e. Erre megjegyeztük, hogy ez nagyon mély, mire ő még egy váratlan bejelentést tett: "Van, amihez még nektek sincs semmi közötök"

Ami nem pusztít el

Ezután megállapítottuk, hogy Zolee-ból a házasság hatására végtelen filozófiai mélységek törtek felszínre, és míg dalaiban az élet sekélyesebb-alantasabb élvezeteit énekli meg, addig nekünk most Kirkegaard-ról és Nietzschéről értekezik. Megosztotta velünk utóbbitól - aki egyébként sosem nősült meg - származó kedvenc idézetét is: "Ami nem pusztít el minket, az csak erősebbé tesz."

Gyanús előjelek

Saját adatbázisunkból összegyűjtöttük a rocker-filozófus házassági szándékára utaló jeleket: már rögtön Celebhatározónk első mondata önmagáért beszél: "Annak ellenére, hogy fenegyerekként van beállítva a médiában, állítólag hűséges párkapcsolatban él 14 éve a szülei házában."

Aztán az sem elhanyagolható tény, hogy nemrég betöltötte a negyvenet, és míg az átlagember a harmadik x után gondolkodik el pánikszerűen a családalapításon, addig a celebritásoknál a negyvenedik születésnappal jön a vágy. Csak ott inogtunk meg kicsit, amikor Zolee a szakember nagyítójával a kezében nyilatkozott a női fanszőrzetről, de ezt tudjuk be foglalkozásával járó elengedhetetlen követelménynek. És egy ősszel felröppent hír sem épp a házasság mellett beszélt.

Ugyanakkor az gyanús lehetett volna, hogy az áprilisi választások idején szavazás helyett moziba ment, ahova a legtöbb ember aktuális párjával érkezik. Ám ha igazán élelmesek vagyunk, már 2003-ban elkezdhettük volna a gyanakvást, amikor Zolee a csajával/nak csináltatott diákigazolványt, ami igazán szép, kompromisszumra hajló és figyelmes lélekre vall, olyanra, akinek tényleg már csak egy lépés a szent kötelékek önkéntes felvétele.

Nietzsche másik idézete
A házasság pontosan annyit ér, mint azok, akik házasságra lépnek.