horoszkóp

Yvette megvalósítja a férfiak álmát

dns
2007.09.16. 09:01
Venczik Yvette gyerekkori álma, hogy egyszer kapjon egy szépségkirálynői szalagot. A Miss Maxim verseny győzteseként szalagot azonban nem kapott, így Yvette tovább hajtja az álmait. Yvette-ről még azt is érdemes tudni, hogy saját a haja, saját mindene, mondta el Keleti Györgyi.


- Ha ismert leszel, mit szeretnél az ismertségeddel kezdeni?

- Még nagyon az elején vagyok, mindenkiből mást hoz ki az ismertség. Csak jóra szeretném fordítani.

- Mi számít ebben az értelemben jónak?

- Az anyagi része, meg hogy megismernek az emberek, szerepelek, ilyenek.

- Gyerekkori álmod, hogy címlaplány legyél?

- Az inkább, hogy megnyerjek egy szépségversenyt. Annyira szerettem volna egy szalagot kapni, ami minden szépségkirálynőnek van.

- Hát itt nem kaptál.

- Ez az. Így nem teljesült még a gyerekkori álmom.

Olyan típusú baba

Nézze meg képeinket!

Venczik Yvette 19 éves egyetemista élete első szépségversenye a Bed Beach-en, metsző hidegben rendezett Miss Maxim, amit megnyert, így beszélgettünk vele. Mielőtt azonban a szépségkirálynő személyiségének mélyebb összefüggéseit feltárnánk, a verseny eredeti szervezője, Keleti Györgyi mondott a Velvetnek néhány kedves mondatot a pályakezdő modellről.

"Yvette olyan típusú baba, akinek nincs túl nagy melle, kis szőke, aranyos, kedves mosolyú, nekem ő típusom. Nincs megműtve. Használható mindenre, akár fashion fotózásra, akár portréra. Éreztem, hogy nyer, mert a férfiak álmát megvalósítja. A hajszínével, a babásságával. Igen, ez a jó szó rá. Ismerem jól Yvette-et, az aranyosságával el tudja adni magát. Jó vele dumálni, együtt dolgozni, mindent csinálni. Saját a haja, saját mindene."

Nem vetkőzött volna

Mint arról Venczik Yvette beszámolt, mielőtt jelentkezett volna a Miss Maximra, Keleti Györgyi megnyugtatta, ezen a versenyen nem kell levetkőzniük az indulóknak, és aktok nem jelennek meg róluk a lapban. "Semmiképp nem vetkőztem volna. Ezekre a feadatokra vannak más lányok rajtam kívül, akik sokkal bevállalósabbak. Tudtam persze, hogy ez egy férfimagazin, de megoldottuk a kérdést."

A kommunikáció szakos egyetemista elmondta, ha lediplomázik, rendezvényszervező szeretne lenni, vagy pedig "a szépségiparban szeretnék elhelyezkedni. Nagyon érdekelnek a sminkcuccok, meg ilyenek. Valami kozmetikai szóvivő lennék." Látva, most nem minden feltétel adott a mélyebb rétegek feltárására, villámkérdésekkel folytattuk a beszélgetést.

Főleg, hogy türkízkék


- Kedvenc olvasmányod?

- Utálok olvasni. Kiskoromban egyetlen kötelező olvasmányt sem olvastam ki töviről-hegyire. Nagyon nehezen ment az olvasás, szenvedtem vele.

- Kedvenc ételed?

- Minden, ami csirke, vagy pulyka. És feta.

- Szereted a tengert?

- Nagyon. Főleg hogy türkízkék.

- Hol voltál nyaralni?

- Most nem voltam. Csinálom a jogsit.

- Milyen autót szeretnél majd?

- Nem nagyon értek az autókhoz. Legyen négy kereke, meg egy kormánya, amit tudok vezetni. Nem vagyok márkasznob.

- Hova vágysz a legjobban?

- Puerto Rico-ba.

- Szeretsz divatlapokat nézegetni?

- Igen. Most pedig azt szeretem, hogy én vagyok a középpontban, szép ruhát adtak, hajat, sminket, és még egy színvonalas újságban is megjelennek majd a képeim. Engem nem divatfotózásra szoktak hívni, azt mondják, nagyon babaarcom van. Babydoll, szexi, ami férfimagazinokba való.

- Van barátod?

- Nincs. Az igazi olaszos, latinos srácok tetszenek: kreol bőr, kék szem, sötét haj. Van is itt egy kiszemeltem, pont ott áll. De úgy érzem, nincs szükségem párkapcsolatra.

- Voltál már itt white partin?

- Életemben nem voltam white partin. Tegnap majdnem mentem, de végül nem.

- Hogy öltözöl fel, ha bulizni indulsz?

- Próbálok csinosan felöltözni, hogy megakadjanak a szemek. Kicsit kihívó, mindenféleképpen magas sarkú, jó erős smink. A ruha pedig minél rövidebb, annál jobb. De azért persze le tudjak ülni benne.