horoszkóp

Márk gyengéden simogatta Zimány Lindát

2008.01.04. 10:15
Zimány Linda unja már, hogy mindenki azzal zaklatja, együtt jár-e Zentai Márk énekessel. Nekünk is azt mondta, csak jóbarátok Márkkal: nem csókolóztak, moziba viszont tényleg együtt járnak. Barátilag.

Zimány Linda tagadja, hogy együtt járna Stáb-beli kollégájával, az énekes Márkkal. Éber feljelentőink pedig többször is észlelték a párost: először egy szórakozóhelyen csókolóztak, majd egy bevásárlóközpont mozijában kapták rajta őket, ahol Márk "úgy" simogatta meg Zimány hátát. Hogy hogyan, azt, nem részletezte Inspector Gadget, mindenesetre részletes leírást adott a párosról:

"Pénteken este 21.15-kor a Westend mozgólépcsőjén beállt mögénk a nemzet Britney-je és a nemzet ifjú torka. Mivel közvetlenül mögöttünk álltak, ruházatukat nem tudtuk megfigyelni (a csaj übervékony). Mikor a mozi büféjéhez értünk, már azt hittük, szem elől tévesztettük őket, de nem. Linda beállt mellénk innivalót venni, míg Márk a szemközti pultnál két Miller márkájú sört vásárolt. Ami viszont ennél is fontosabb, hogy a fiú ÚGY simította végig a lány vállát/hátát. Tán van köztük valami, amiről (még) nem értesült a nemzet?".

A kínzó kérdést hallva ezután természetesen felhívtuk Zimány Lindát, aki elpanaszolta, hogy elege van már a Márkhoz fűződő viszonyát firtató kérdésekből. Csakúgy mint decemberben, a modell most is csak annyit mondott, Márkkal csupán jó barátok. Jóbarátként pedig többször is voltak már moziban.

Csókról szó sincs

A Britney Spears-hasonmásból lett modell szerint egy újságíró találta ki, hogy csókolóztak egy budapesti szórakozóhelyen, amiről szintén érkezett feljelentés annak idején. "Szombat este láttam Márkot, Zimány Lindát, Tóth Gabit és utóbbi barátját a fővárosi börtönös (Alcatraz) szórakozóhelyen. Tóth Gabi pasija androgün, Márk pedig alacsony és csókolózott Zimány Lindával. Pedig mindenki kedvenc doktor szöszije tudhatná, hogy a megrontás büntetőjogi tényállás. Remélem, hogy most majd magyarázkodhatnak valamelyik színvonalas bulvárlapban, hehe" - fogalmazott a feljelentő enyhe túlzásokkal élve.

Zimány Linda, aki úgy véli, bulvárszereplései növelik a marketingértékét, akkor azt mondta, azért látják őket mostanában sokszor együtt, mert együtt szerepelnek a VIVA TV Stáb című műsorában. Most pedig annyit fűzött hozzá az esethez, ha lenne valami Márk és közte és azt titkolni szeretné, biztosan nem csókolózna egy szórakozóhely közepén.

A Stábnak azóta egy videoklipje is megjelent, amelyben Tóth Gabi, Márk és az Anti Fitness Club-tag Tomi mellett Zimány is mikrofont ragad. Ennek ellenére nem tervezi, hogy énekesnőként folytatja pályafutását, mert attól fél, hogy kinevetik.