horoszkóp

Zimány Linda érzi, sokat elért

2007.08.22. 08:01
Az exkirálynő újult erővel veti magát az életbe, hogy minél többet tudjon később profitálni. Zimány Lindát máris kinevezték a Magyar Borok Útja Rallye háziasszonyának.

Dunántúli borvidék túrára indul augusztus 26-án a magyar celebvilág. A számtalan politikus és médiaszereplő úgy igyekszik népszerűsíteni a magyar borokat, hogy környezetbarát autókkal járják be a környéket és közben tesztelik a borpincék kínálatát. A XII. Rallye háziasszonyának Zimány Lindát választották, akit először arról kérdeztünk, hogy megtalálta-e már a helyét ebben az illusztris társaságban.

"Amit elértek ezek az emberek, ahhoz már annyi idősek is. Én még csak 21 vagyok, de azt hiszem, a korom ellenére elég sok mindent elértem. Az élet többféle területéről. Most negyedéves joghallgató vagyok, szépségversenyeket nyertem. Nincsen kisebbrendűségi komplexusom. Nem is lenne jó, ha lenne, mert az emberben az aggályokat okoz és nehezebben oldódik fel egy társaságban."

"Nagyon-nagyon örültem, hogy engem kértek fel, mert ez egy teljesen más háziasszonyi szerep, mint ami általában a rendezvényeken szokott lenni. Elsősorban azért, mert három napig tart, és száz induló van a versenyen, ami nem kevés létszám. Nagyon örültem azért is, mert szakmailag ez nekem nagyon jó, mert joghallgató vagyok és rengeteg politikus indul, ugyanakkor a média rengeteg képviselője is megtalálható itt. Így ez megfelelő feladat a munka és a szórakozás szempontjából is."

Klikk!

A bor útja a modell torkáig

Az egykori Miss Balaton régebben még ránézni sem tudott a borra, de azóta jó cimborák lettek. "Nem szerettem egyáltalán a bor ízét, valószínűleg gyerek voltam még ilyen szempontból. Mindig azt mondták az idősebb ismerőseim, hogy majd idővel megszeretem. Nekem el kellett jutnom 19-20 éves koromig, mire belekóstoltam. Először csak a desszertborokat, de ma már meg tudok inni egy teljesen száraz bort is, amennyiben az ízlik."

Az első komolynak mondható sajtótájékoztatóján párszor még kinevették az "öregek" a modellt, aki kétszer is félreérthető módon nyilvánult meg, mikor improvizálnia kellett. "Az elején, mikor beszélnem kellett, kicsit zavarban voltam, főleg azért, mert Regőci Attila nem mondta azt, hogy nekem most itt kisbeszédet kell tartanom. Próbáltam összeszedni magam és röviden felvázolni a helyzetet, hogy ki vagyok, honnan jöttem és miért vagyok itt, és hogy örülök tényleg ennek a dolognak. Remélem ez a három nap nagyon jó lesz, de szerintem teljesen fel fogok tudni majd oldódni, mert elég kommunikatív lány vagyok, nem vagyok egy zárkózott egyéniség."

Feladatkörét Zimány Linda nem túl komplikáltan foglalta össze, de azt annak tudjuk be, hogy igazából még ő sem látja, hogy milyen teendők várnak rá. "Játékos formában a borral kapcsolatos feladatoknál fogok segédkezni, illetve az este folyamán lesznek tombolasorsolások és részleges eredményhirdetések. Tehát az esték levezénylésével kell majd foglalkoznom. Ha bármilyen versenyzőnek olyan jellegű problémája van, amiben tudok, segítek, vagy ha nem, akkor esetleg a megfelelő emberhez fordulok vele."

Élet a korona után

Zimány ünnepélyes keretek közt adta át fejdíszét kolleganőjének, az új Miss Balatonnak, dr. Finta Eszternek, ezzel lezárva a kötelező megjelenések évét. A modellt ezért arról kérdeztük, hogy mennyiben változott a valósága, mióta nem királylány. "Semmiben sem, sőt azt kell mondanom, hogy megint egy jó reklám volt a koronaátadás, mert megint egy bizonyos figyelem irányult a dolog felé. Ettől nekem nem lett kevesebb munkám és úgy gondolom, ha az ember az egy év alatt, míg a fején van a korona, okosan felépíti a dolgokat, akkor a későbbiekben még mindig ebből tud profitálni."

Hogy mennyire jó üzlet közéleti társaságban mulatni, arról pedig ez a pár sor tanúskodhatna. Zimány Linda háziasszonyként is tud profitálni és mindennek a csak a jó oldalát nézi. "Elsősorban kapcsolatokat lehet építeni, ami a későbbiekben akár kifizetődő is lehet, de ugyanakkor mindenféle területen jó. Egyszerűen egy buli is, és munka szempontjából is jó és mindenféle téren."

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft