Ripli Zsuzsa csak itthon vetkőzik

dr
2007.01.16. 11:03
A modell szerint nyilatkozatait összeollózták, ezért lehetett azt hinni, hogy nem vetkőzik többet. Itthon továbbra is vállal ilyen felkéréseket, sőt a mozit és a képernyőt is meg akarja hódítani.

A Velvet egészen kétségbeesett, amikor azt hallotta, hogy Bódi Sylvi után Ripli Zsuzsa sem akar több aktfotón szerepelni. A modell azonban elmondta, szó sincs erről: mindössze annyi történt, hogy hiába nyilatkozott a Blikknek és az Aktívnak, ők a megjelent anyagot úgy vágták össze, hogy az általa elmondottak félreérthetőek voltak. "Azt mondtam, hogy az utóbbi évben csupán kétszer vetkőztem a CKM-nek, mivel címlaplány voltam náluk. Előtte rengeteg ilyen munkám volt, jórészt külföldön, és én ezt a részét fejeztem be. Ha itthon lesz ilyen jellegű felkérésem, akkor folytatom, de nem szeretnék ezzel a profillal búcsúzni a szakmától. Gyakorlatilag három éve divatfotózom és ezt sokkal jobban szeretem."

Zsuzsi filmen és képernyőn

Ripli Zsuzsát ezután egy három évvel ezelőtti kijelentésével próbáltuk szembesíteni. Akkor azt ígérte, befejezi ezt a hivatást és új lehetőségek után néz. Ma már óvatosabban fogalmaz. "Most úgy gondolom, még három évig biztosan maradok a szakmában. Én lettem a my77 arca, - ez egy hazai bikinimárka, ami a fiatalok körében igen népszerű -, és ennek nagyon örültem. Jelenleg egy ékszercéggel is folynak a tárgyalások hasonló ügyben. Ezek nívós felkérések, emellé szívesen adja az ember az arcát."

Klikk!

Ripli akkor vállal szívesen egy munkát, ha látja, hogy profikkal van dolga. "Ha valaki szívét-lelkét beleadja, akkor én is tudom ugyanezt nyújtani." Mikor távlati terveiről érdeklődtünk, megemlítette, hogy "kinéz két kisebb filmszerep is, meg egy kis tévés gyakorlat". A tévés munkát jó kis tanulási lehetőségnek érzi: riportot kell majd készítenie. Hogy melyik csatornáról, vagy milyen filmszerepről lenne szó, azt egyelőre nem árulhatta el. Ami a távolabbi terveit illeti, mint a modellek általában, ő is a Budapesti Kommunikációs Főiskola kommunikáció szakára szeretne jelentkezni.

A család még várat magára

Jelenleg is birkózó barátjával él, de egyelőre nem terveznek családot, mert Riplinek nem lenne rá ideje: annyi felkérést kap, hogy nem is győzi. Nem tud eleget tenni a milanói meghívásoknak sem, melyekkel folyamatosan ostromolják: "Rengeteg lehetőségem lenne ott, de mindig oda jutok hogy nem megyek ki. Itthon is elvagyok, oda meg inkább a még fiatalabb lányok kellenének, akiknek még nincs saját portfóliójuk. Azt mondják két fashion-showt is megkapnék, de úgy vagyok vele, hogy jó nekem itthon. "