horoszkóp

Lola, avagy az unalmasság varázsa

2007.03.09. 16:32
A Celebhatározó népszerűségi listája alapján úgy tűnik, a Velvet szavazói pasik, és a helyes kis barnákra gerjednek. Ha ez stimmel, már az se kell, hogy a bájos bébi értsen bármihez is, elég, ha cuki.

A Velvet HCI-indexének alakulásában utoljára akkor történt drámai változás, amikor Gáspár Győző udvariatlanul kibillentette a trónról Görög Zitát. Mivel a lista első helyein azóta is nagyjából ugyanaz a tíz arc váltja egymást vetésforgóban, inkább arra lettünk kíváncsiak, mennyire szeretik Önök valójában kis magyar celebjeinket.

A szimpátiaszavazatok listája alapján úgy tűnik, semennyire. Legalábbis azokat, akik a HCI-lista tiszteletreméltó első helyein állnak - a szimpátiaszavazatok listájának élvonala ugyanis teljesen mást tükröz.

Elsősorban azt, hogy kedves szavazóink nagyrészt pasik, és a helyes kis barnákra buknak. A népszerűségi lista első húsz helyezettjének többsége ugyanis nő, barna hajú és barna szemű, koruk 19 és 60 közt változik, de inkább az előbbihez esik közelebb.

Klikk!

Ez idáig nem is probléma, de azt azért nem gondoltuk volna, hogy önöknek olyan piszkosul bejön, ha egy nőnek se személyisége, se humora, és hangi adottságai még akkor sem emelkednek az átlag fölé, ha egyébként énekesnőnek készül. Mi mással magyarázható egyébként a Lola nevű - egyébként bájos - tinédzserlányka első helyezése, mint hogy önök a megnyugtatóan középszerűre gerjednek?

Jó, azt mi se hittük, hogy a HCI-indexben a szimpátiaszavazatok emelték Gáspár Győző mellé, a második helyre Kelemen Annát, de lássuk be: az egymillió forintos Playmate bármikor szórakoztatóbb interjúalany, mint Lola, aki képes úgy leírni készülő lemezét, hogy "a szerelemről és az érzésekről" szól majd. Lola persze még nagyon fiatal: bízunk benne, hogy ha énekesnőként végképp nem jut előbbre, idővel legalább kellő mennyiségű hülyeséget hord össze ahhoz, hogy tisztességes celeb lehessen belőle.

Klikk!

Szabó Erika, azaz BarátokKöztTilda a szavazati lista második helyén áll, holott róla még ennyit sem lehet elmondani, legfeljebb azt, hogy valóban dekoratívan állnak rajta Makány Márta estélyi ruhái. Szintén érthetetlen, mi emeli Hámori Gabriellát a negyedik helyre, hacsak az nem, hogy eljátszotta egy közepesen szar könyvből készült közepesen idegesítő film főszerepét. Igen, a Terézanyut. Három éve.

Az első tíz közé az említett színésznő-óriások mellett két férfi is befért: Badár Sándor, Szőke András rendhagyó sármmal megáldott másik fele például rögtön a hatodik helyre. Mi ennek már magában is nagyon örülünk, annak pedig külön, hogy Badárnak ehhez elég volt 235 szavazat, míg például Lolának az első helyhez több mint 15 ezer kellett.

Klikk!

A másik ügyes Rippel Ferenc erőművész-akrobata, akinek feltűnését szintén nem értjük olyan nagyon, de értékeljük, hogy ő legalább a baromságokat fecsegő celeblét alternatívájaként a nyugodt erő sugárzását választotta imidzsének. Kopasz feje ugyan verőlegényi asszociációkat kelt, de ezt betudjuk szakmai követelménynek: kuglifejen jobban tapad az arany testfesték.

Kellemes meglepetés, hogy Mary Zsuzsi a maga 60 éve ellenére is befért a helyes kis barnák közé, méghozzá a 11. helyre. Hobó, azaz Földes László rajongói pedig igazán szép teljesítményt nyújtottak, amikor kedvencüket 0,93-as népszerűtlenségi indexszel, ám több mint négyezer szavazattal mégis benyomták a 17. helyre.

Klikk!

A toplista legvége is tanulságos: itt tanyázik egy kupacban Palik László és Kiszel Tünde, Edvin Marton és Monique Covet. A legutolsó, 569. helyen Póka Angélát találjuk, aki sose villantott cicit férfimagazinokban, nincs bájos tinédzserpofija, és egyáltalán: csak annyit tud felmutatni, hogy tud énekelni. Lássuk be, ez tényleg vérszegény kísérlet ahhoz képest, hogy Lola mopszot akar.