A sztriptíztáncosnő egy hét alatt annyi hírességet gyűrt le, mint előtte még senki más. Eközben listánk elején nem változott semmi, a bulvárkirály címet továbbra is Gáspár Győző birtokolja, sarkában pedig ott lohol a TV2 módszerei ellen lázadó Schobert Norbi.

Úgy tűnik, hogy ismét stabilizálódott a helyzet celeblistánk elején. A sorrend, akárcsak a múlt héten, most is a következő: Gáspár Győző, Schobert Norbi, Kelemen Anna és Havas Henrik. Vagyis hiába árult el intim titkokat könyvének szereplőjéről a Tanár úr, a lázadó tréner nem adja magát olyan könnyen.

A top20-ban több helycserés támadás is történt. Mészáros Dóri például kiesett az első húszból, de a helyére jött Kapócs Zsóka, aki most bizonyára azon aggódik, hogy párjának, Kamarás Ivánnak tényleg van-e zabigyereke. Hajdú Péter szintén búcsút intett a huszas klubnak, de újra feltűnt Fekete Pákó. Rajtuk kívül mindenki maradt, ahol volt, csak az újabban angolul kommunikáló Árpa Attila és Rubint Réka cserélt helyet.

Susan Pearl

Bár tisztában vagyunk azzal, hogy a playmate-ek, a pornószínésznők és a sztiptíztáncosnők meglehetősen népszerűek, nem tudjuk megmagyarázni, hogyan sikerült Susan Pearlnek hétszázharminchat hírességet megelőznie. A nemrég karambolozó celebet Dr. Finta Eszter követi a sorban. Bár Miss Balaton az utóbbi pár hétben leszálló ágban volt, most felkúszott a kétszázötvenhatodik helyre. Csifó Dorinának szintén sikerült megtörnie a bűvös kört, ő egy hét alatt százhúsz helyet lépett előre. A színésznő mögött a Mokka új műsorvezetője, Tornóczky Anita végzett, aki a múltkor még csak százharminchetedik volt, most a negyvenedik.

Csifó Dorinától eltekintve ezen a héten megint a Barátok közt stábja teljesített a legrosszabbul. A Vili bácsit alakító Várkonyi Andrást például kétszázhetvennégy híresség előzte meg, Lacit, a lúzer vállalkozót megformáló Tihanyi Tóth Csabát pedig nyolcvankilenc. Szőke Zoltán, aki nemrég elárulta, távol tartja magát a bulvármédiától, csak ötvennégy helyet esett vissza.

Nem csak a szappanopera sztárokra, de a filmesekre is rá járt a rúd. Csősz Boglárka, aki a World Top Models 2007 egyik háziasszonya lesz, százharmincegy helyet esett vissza. Bár a legtöbb celeb ázsióját növeli, ha összebalhézik, Gerencsér Tamás esetében fordított a helyzet. A Holnap történt rendezője hiába verekedett össze élő, egyenes adásban filmje egyik szereplőjével, Fekete Pákóval, ebből csak az énekes profitált. Gerencsért száztíz celeb utasította maga mögé. És akkor egy kivétel, aki erősíti a szabályt. Bár Kiss Endinek nem sok köze van a színészkedéshez, mégis száznyolc helyet esett vissza.