horoszkóp

Cseh László és Cony Ferrara megszívták

2008.01.12. 10:05
Ezen a héten celeblistánk elemzése során a következő lettünk figyelmesek: egy öreg rocker – például D. Nagy Lajos és Nagy Feró - is lehet népszerű, viszont a hírnévhez nem biztos, hogy elég, ha valaki több tucat férfit elégít ki pár óra alatt, vagy több aranyat szerez egy Európa -bajnokságon, lásd Cony Ferrara és Cseh László esetét.

Bár sokan úgy vélik, hogy az új év új kezdetet jelent, és egy nap alatt minden megváltozik, ennek a feltételezésnek viszonylag kevés a valóságalapja. Legalább is ami a celeblistánkat illeti. Gáspár Győző, aki az egyik feljelentőnk szerint nem Tanzániából szerezte be zebráját, hanem az Abonyi Vadasparkból, ugyanis továbbra is az első. A második helyen pedig még mindig Schobert Norbert áll, akinek csak az év lúzere választáson sikerült megelőznie a roma showmant.

Ezen a héten három helycserés támadás történt a top20-ban. Búcsút intett többek között Dobó Kata, akire végre ismét rátalált a szerelem Gábor személyében és visszafestette a haját vörösre; Molnár Anikó, akit ismét elhagyott barátja, Angelo; Gáspár Laci, aki legújabb klipjében Laky Zsuzsa sofőrjét alakítja.

Újra az első húsz között köszönthetünk három meglehetősen ingadozó teljesítményt nyújtó celebet. Olvasóink szerint Mészáros Dóra lett 2007 pornószínésznője, ennek a címnek köszönhetően az inkább sztriptíztáncosként tevékenykedő hölgy a tizenötödik helyen landolt. Somának és Bochkor Gábornak is sikerült újra visszakúsznia, igaz, csak egy hajszálon múlt, ugyanis ők csak a tizenkilencedik és a huszadik helyet szerezték meg maguknak.

Ezen a héten Nagy Edmond lépett előre a legtöbbet. A Megasztár egykori versenyzője ugyanis kétszáznegyvennégy celebet utasított maga mögé. Őt egy idősebb kolléga, D. Nagy Lajos követi a sorban. A Bikini frontembere a múlt héten még a vesztesek között szerepelt, hiszen százkilencven helyett bukott vissza, hét nap alatt azonban sikerült lefaragnia ezt a hátrányt. Sőt, a pár héttel ezelőtti helyezéséhez képest még tizenkettőt ugrott is előre.

Harmadik helyen Nagy Feró végzett, aki Ford Fairlane után egy újabb szinkronszerepet kapott, ezúttal a Black Sabbath énekesének, Ozzy Osbourne-nak kölcsönzi a hangját. A Nemzet Csótánya, aki szerint a rock and roll egyenlő a korlátlan szabadsággal, százhetvenkét helyet lépett előre.

Kicsivel maradt le mögötte Zimány Linda, aki a múlt héten még az ördögi hatszázhatvanhatodik helyen tanyázott, most viszont az ötszázharmadik. Aktuális pasija, Zentai Márk, akivel vélhetően a Viva Stáb című műsorának forgatásán melegedtek össze, azonban nem járt ilyen jól. Az énekest ugyanis lekörözte százkilencvennégy híresség.

Az elmúlt pár napban Cony Ferrara esett vissza legtöbbet, konkrétan kétszáznegyven helyet. A pornószínésznővel legutóbb a negyedik Kimaradás Spriccpartin találkoztunk, ahol Janet Joy mellett ő is teljesítette a vendégek kéréseit. Őt - számunka kicsit érhetetlen módon - Cseh László követi, aki kétszáztizenöt helyet bukott vissza. Az úszóbajnok hiába nyert három aranyat is decemberben az Európa-bajnokságon, olvasóink nem kímélték.