horoszkóp

Breaking: Kelemen Anna lenyomta Gáspár Győzőt

2008.05.10. 16:05
Történelmi pillanatnak lehettünk szemtanúi: a balhés playmate csúnyán elbánt celeblistánk egyeduralkodójával, Győzikével. A roma showman, aki 2006 novemberében hasonló körülmények között vetett véget a Görög Zita-érának, kereken 19 hónapig szerepelt az első helyen. Egyelőre nem tudni, hogy Kelemen Anna esetében csak pünkösdi királyságról van szó, vagy a hatalomátvétel tartós lesz.

Tizenkilenc hónapnyi uralkodás után az egykori playmate megfosztotta trónjától Gáspár Győzőt, celeblistánk egykori első helyezettjét. Hiába voltak próbálkozások több celeb részéről is, a roma showmant 2006 novembere óta senkinek sem sikerült legyőznie. Az RTL Klub sztárja akkor Görög Zita helyét vette át, pedig sokáig a most második gyermekét váró modellről is azt gondoltuk, hogy ő marad a HCI-toplista elején, amíg világ a világ. Bár Kelemen Anna már a „hatalomátvétel” után felkúszott a második helyre, soha nem sikerült megszorongatnia a Romantic volt frontemberét, aki hozzá hasonlóan futószalagon szállította a történeteket.

Celeblistánk egykori első helyezettje

Most azonban fordult a kocka, alig pár nappal azután, hogy a Blikk egyik olvasója beszámolt a szőke celeb legújabb botrányáról, ő lett az első. Úgy tűnik, Annácska számára mégis kifizetődött, hogy óriási balhét csapott Kovács Kristóf, a Showder producerének éttermében. Kelemen Anna állítólag vérző fejjel, egy férfi társágában érkezett meg a helyszínre, ahol ordibált és kötözködött a vendégekkel. Miután a személyzet kitessékelte, szóváltásba keveredett a biztonsági őrökkel, majd leült a lépcsőre, és egyszer csak eltűnt. Sajnos ezzel a sztorival a rutinos bulvársztár Gáspár Győző sem tudta felvenni a versenyt. Vele kapcsolatban legutóbb azt olvashattuk, hogy megbánta, amiért telekürtölte a sajtót neje állítólagos terhességével. „Megbüntet a jó Isten, amiért kérkedtem Viktorkával. Még meg sem született, de én már babaágyat vásároltam neki, és a keresztelőt is megszerveztük az öcsémmel” – nyilatkozta Győzike a Borsnak.

Út a csúcsra?

Úgy tűnik, az olvasók már nem kedvelik, ha ellentmondásos információkkal traktálják őket, irtóznak a bizonytalanságtól. A Gáspár-családdal kapcsolatban többször is felmerült, hogy többé nem engedik be a kamerákat otthonukba, ám mégis leszerződtek egy újabb és újabb szezonra. Pár hónapnyi huzavona után az is kiderült, hogy Gáspár Győző és Bea asszony házassága mégsem menthetetlen, és együtt maradnak. Majd szomorúan vettük tudomásul, hogy a showman apai álmai nem váltak valóra. A közönség ehelyett inkább a véres valóságra kíváncsi, amit pillanatnyilag Kelemen Anna képvisel a legjobban. Bár amióta 2005-ben második lett a Playmate-választáson, mindig történt vele valami, igazán azután pörögtek fel az események, miután tavaly megjelent Havas Henrik Méhkirálynő című könyve az ő főszereplésével.

Kelemen Anna már a „hatalomátvétel” után felkúszott a második helyre

Év végén például mind a könyv szerzőjének, mind a pikáns múlttal rendelkező múzsájának vallomást kellett tennie a rendőrségen, miután a Velveten blogoló Tanár Úr egyik bejegyzésében azon merengett, hogy Annácska talán újra drogozik. Ez az ügy azóta szerencsésen lezárult. A szőke celeb azonban továbbra sem aludhat nyugodtan, ugyanis még mindig nem dőlt el, pontosan milyen következményei lesznek annak, hogy szeretethiányos, harci kutyának látszó ebe, Zeusz októberben súlyosan megsebesített az öreg hölgyet, és azóta is előszeretettel kóstolgatja a szomszédokat.

A jövő

Schobert Norbert még mindig a harmadik helyen tanyázik, azaz pontosan ott, ahol januárban hagytuk. Az Update-módszer atyja továbbra is tartja a pozícióját annak ellenére, hogy a Nagy Fogyás és a cége körüli botrányok szépen-lassan leülepedtek, és olvasóink szerint ő lett a tavalyi év lúzere, maga mögé utasítva Gáspár Győzőt. Tavaly novemberben például kis híja volt annak, hogy megszerezze az első helyet. Talán idén egy jól bevált receptnek, a családi valóságshownak köszönhetően lenyomja a műfaj nagymesterét és Annácskát.