horoszkóp

Hefner új csaja letolt bugyival ünnepelt

2008.12.19. 10:16
Kapcsolódó cikkek (1)
Dasha Astafieva playmate a Playboy 55. születésnapját ünneplő partin a fotósok kereszttüzében szabadult meg tangájától, és kedves ajándékként lap-alapító pasija kezébe nyomta. Mivel amúgy is egy csipketerítő volt rajta, sok újat már nem tett hozzá a látványvilághoz.

Az ukrán modell és Hefner tavaly, egy újévi partin találkoztak, ahol a Playboy-vezér a 2008-as első szám címlaplányát kereste. Azóta a Playboy-villa 82 éves ura három bentlakó barátnője közül kiszórt kettőt - Kendra Wilkinsont férjhezadja, Holly Madison meg csak úgy simán lelépett -, így a felszabaduló helyre már további balhék nélkül beköltöztetheti a 23 éves Dasia Astafievát.

Kattintson és meglátja!

Az ukrán modell – aki a lap 55. évfolyamának 2009. januári számának playmate-je lesz - a jubileiumi lapszám beharangozása alkalmából adott fogadáson jelent meg Hefner karján a Los Angeles-i Palm Casino&Hotelben. A playmate egy fekete csipketerítő és egy neccharisnya szerelmi nászából fogant ruhát viselt, és stílusos gesztussal bizonyította rátermettségét: belépője fénypontjaként, a fotósok orra előtt letolta az amúgy sem sokat takaró ruha alatti egyetlen alsóneműjét, egy fekete tangabugyit, kilépett belőle, majd büszke partnere kezébe nyomta.

Astafieva 2003-ban kezdte a modellkedést, majd miután az év ukrán playmate-je lett, Hefner őt választotta az 55. évfolyam első lapszámába 2009 Miss Januárjának. „Hihetetlenül boldog vagyok. Óriási felelősség ez számomra, hiszen annyi ukrán rajongóm van, úgyhogy most a hazámat is képviselem” – nyilatkozta bölcs éleslátással a hazáját bugyiletolással képviselő modell az Ask Men magazinnak. A jubileumi szám címlaplánya egyébként az egy szál playboy-nyusziba öltözött Carmen Electra lesz, aki 13 évvel Playboy-debütálása után, 36 évesen ismét levetkőzött a lapnak, majd gigadekoltázzsal állt helyt a partin.

A modellkedés mellett a NikitA nevű ukrán popcsapat tagjaként is érdemeket elérő Astafieva egyébként kizárta, hogy Hefner vonzerejéhez bármi köze volna a pénznek. Hefner ugyanis izgalmas: „Szó sincs arról, hogy engem azzal lehetne levenni a lábamról, ha valaki pénzt kínál nekem, vagy luxusszínvonalú életet. Független nő vagyok, nagy szabadságigénnyel, úgyhogy ha csak pénzt villantasz, azzal semmire sem mész nálam. A visszahúzódó, bölcs férfiak vonzanak, és bár egyelőre még várom az én hercegem, az amerikai férfiakat nagyon izgalmasnak találom”.