horoszkóp

Hugh Hefner szerint a Playboy nyuszi Miki egér rokona

2005.02.04. 15:50
A Playboy-lapkiadó négy szőke hölgy társaságában élvezte a floridai Disneyworld vidámparkot. Hefner úgy véli, Disney és az ő munkássága sokban hasonlít: például mind Miki egeret, mind a Playboy-nyuszit világszerte ismerik.

Első látásra mulatságos jelenség lehet, ahogy a Playboy alapítója egy csapat szőke Playboy-nyuszival az oldalán a Disneyworld-ben szórakozik. Ugyanakkor Hugh Hefner számára ez a látogatás többet jelentett egy egyszerű sétánál: szerinte ez két amerikai ikon találkozása volt.

A Playboy 78 éves alapító-tulajdonosa, Hugh Hefner Floridában, a Super Bowl előestéjén megrendezésre kerülő parti alkalmából, a Playboy nyuszik társaságában nyilatkozott. Szerinte az ő élete és Walt Disney-é meglehetősen sokban hasonlít: mindketten a közép-nyugatról indultak, és mindketten karikaturistaként dolgoztak, mielőtt megalapították volna később híressé vált vállalataikat.

Miben hasonlít Miki egér a Playboy-nyuszira?

"Úgy gondolom, Disney-nek minden oka megvan arra, hogy büszke legyen" - mondta Hefner. "Ő és az általa megalkotott Miki egér rám is borzasztó nagy hatással volt, amikor kezdtem. Azt hiszem az egész világra nagy hatást tettek." Ami a világra tett hatást érinti, ebben mindketten jeleskedtek: "Csodálatos látni, hogy a Disney jelenség mennyire meghatározó az egész világon" - mondta el Hefner. "Ugyanakkor ma már a Playboy nyuszit is mindenütt ismerik."

A világ két legboldogabb helye

Hefner látogatásának volt egy másik célja is: a kirándulást négy szőke hölgyből álló társasága egyik tagjának, Holly Madisonnak szánta születésnapi ajándékként. A hölgy egy kis Mickey egeret viselt a ruháján. "Mindegyik lány Disney-őrült", mondta Hefner. "De Holly különösen megszállott." A világ leghíresebb agglegénye szerint ez a módja az örök fiatalságnak. "A gyermeki énem az, amit sosem veszítettem el." - mondta Hefner. "Így mindig megmaradt a kapcsolatom a gyermekkorral. Szerintem a világ két legboldogabb helye a Disney World és a Playboy."